Bios flash var zaten. CPU gerektirmiyor BIOS update için. Kısaca önemsiz detay.Arkadaşlar yeni aldığımız ROG STRIX B550 XE RAM slotları arızalı çıktı. B550 TOMAHAWK alsam R7 5800X ile BIOS güncellemesi yapmadan hemen kullanabilir miyim?
Hocam bana geldiği haliyle R7 5800X'i direkt kullanabilirim yani değil mi? Herhangi bir update yapmadan?Bios flash var zaten. CPU gerektirmiyor BIOS update için. Kısaca önemsiz detay.
B550XE ROG direkt çalıştı update istemeden.Güncelleme gerekiyo sanırım.
Knk sende ki anakart 5. Nesil desteği sunuyo yani bios update gerekiyo.Hocam bana geldiği haliyle R7 5800X'i direkt kullanabilirim yani değil mi? Herhangi bir update yapmadan?
Mesaj otomatik birleştirildi:
B550XE ROG direkt çalıştı update istemeden.
Kullanamayabilirsin. Lakin korkmana gerek yok. Anakartın özelliği var işlemci görüntü vermese bile usb' yi takıp butona basıyon bios güncelliyor. Sonra tak görüntü geldi hayırlı olsun.Hocam bana geldiği haliyle R7 5800X'i direkt kullanabilirim yani değil mi? Herhangi bir update yapmadan?
Mesaj otomatik birleştirildi:
B550XE ROG direkt çalıştı update istemeden.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
7C91vA4 adlı BIOS sürümü gerek.
Flashback ile son sürüme güncellerseniz bir sıkıntı olmaz.
Ne senin update korkun. Flash bios var işteMSI Mpg X570 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg X570 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Mpg X570 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu anakartta update gerekiyor mu peki hocam?
Hala update update diyorsun.MSI Mpg X570 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg X570 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Mpg X570 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu anakartta update gerekiyor mu peki hocam?
Gitsin bir daha yaparsın. BIOS flash bu durumlar için var zatenElektrik giderse hocam? Ondan korkuyorum bizim burada sık sık gidiyor.