Tomb raider 1 bölüm geçememe

justme123

80+
Reaksiyon skoru
38
bu kısımda pencereli kapatıp platformu en üst kısma alıyorum ve videodaki gibi üstüne geliyorum ama süzülerek beni karşı tarafa atacağı yere, direkt yere düşüyor eskiden oynamış arkadaşlar var ise yardımcı olur ise sevinirim

Biraz daha sallanmasını bekle.

yazdıktan 2 saniye sonra nasıl olması gerektiğini buldum, belki ileride birilerinin işine yarar diye anlatayım
pencerelerin ve o platformun ayakta kalma süresi farklı, 1. pencere açılana kadar platformu yukarıya çekmeyin, 1. pencereden sonra sonuna kadar çekin, üstüne gelin ve sizi direkt o tarafa atacaktır

Youtube'da oynanış videoları olur baştan sona oradan bulunduğun bölümü bulup nasıl geçildiğine bakabilirsin. Ben oyunu bitirdim ama çok uzun süre olduğu için hatırlamıyorum kusura bakma. :confused:

Youtube'da oynanış videoları olur baştan sona oradan bulunduğun bölümü bulup nasıl geçildiğine bakabilirsin. Ben oyunu bitirdim ama çok uzun süre olduğu için hatırlamıyorum kusura bakma. :confused:
hocam baktım ama pek işime yaramadı sonra kendim buldum, teşekkürler yinede cevabınız için

hocam baktım ama pek işime yaramadı sonra kendim buldum, teşekkürler yinede cevabınız için
Allah Allah nasıl yaramadı direkt onun yaptığı gibi yapınca geçersin halbu ki ama eninde sonunda geçebilmene sevindim iyi oyundur tomb raider, tüm serisini oynayıp bitirmeni öneririm.

Geri