Yardım Tomb Raider GOTY bug -başka bir bug daha-

Dušan Tadić

80+ Silver
Reaksiyon skoru
10,743
Tomb Raider GOTY oynarken mağaradan çantayı alırken kurt saldırınca bug oluyor F basmama rağmen tepki vermiyor. İnternette gördüğüm kadarıyla bu sorunu yaşayan başka insanlar da varmış.
Bunu nasıl düzeltebilirim?
@cr4ck

Ekler

• Ekran Görüntüsü (31).png
    Ekran Görüntüsü (31).png
    3 MB · Hit: 94
  • Ekran Görüntüsü (32).png
    Ekran Görüntüsü (32).png
    2.3 MB · Hit: 90
Son düzenleme:
Fotoğraf tarzı bir şey atman mümkün mü tam olarak neresi olduğunu anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fps sabitlemeyi dene belki düzelir.

Fotoğraf tarzı bir şey atman mümkün mü tam olarak neresi olduğunu anlamadım.

aslında ilk denemede burayı sorunsuz geçtim ancak burdan sonraki kısımda adamı öldüreceğimiz yerde yanınca buna benzer bir bug oldu ama tekrar fotoğraftaki yere dönebildim.
ondan sonraki denemelerimde ise bu durumla karşılaştım.
onu nasıl yapacağım?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (26).png
    Ekran Görüntüsü (26).png
    2.8 MB · Hit: 88
  • Ekran Görüntüsü (27).png
    Ekran Görüntüsü (27).png
    2.8 MB · Hit: 84
  • Ekran Görüntüsü (28).png
    Ekran Görüntüsü (28).png
    1.8 MB · Hit: 79
aslında ilk denemede burayı sorunsuz geçtim ancak burdan sonraki kısımda adamı öldüreceğimiz yerde yanınca buna benzer bir bug oldu ama tekrar fotoğraftaki yere dönebildim.
ondan sonraki denemelerimde ise bu durumla karşılaştım.

onu nasıl yapacağım?
Geçmiş bir yakın save'in varsa dönebilirsin. Ayrıca ordaki kapıyı yanındaki adamla kaldırman lazım diye biliyorum. Kapı açıldıktan sonra bir ara sahne giriyor karakterler öyle geçiyor. Sanırım sen de ara sahne girmemiş o yüzden aşağıya düşüyor olabilirsin.

Geçmiş bir yakın save'in varsa dönebilirsin. Ayrıca ordaki kapıyı yanındaki adamla kaldırman lazım diye biliyorum. Kapı açıldıktan sonra bir ara sahne giriyor karakterler öyle geçiyor. Sanırım sen de ara sahne girmemiş o yüzden aşağıya düşüyor olabilirsin.

ara sahne olarak kapının altından geçmeleri ve o sırada kapının kapanmaya başlaması vardı bende

ara sahne olarak kapının altından geçmeleri ve o sırada kapının kapanmaya başlaması vardı bende
Fotoğrafta sen kapıyı açarken yanındaki adam kapının önünde duruyor. Normalde orda durmaması lazım. İki tane çark olduğu için ötekinde olması lazım. Sahne buglandı büyük ihtimalle. Oto save'e dönmeyi denedin mi?

Fotoğrafta sen kapıyı açarken yanındaki adam kapının önünde duruyor. Normalde orda durmaması lazım. İki tane çark olduğu için ötekinde olması lazım. Sahne buglandı büyük ihtimalle. Oto save'e dönmeyi denedin mi?
Evet denedikçe aynı sahne tekrarlanıyor.

Dediğim gibi ilk denememde hiçbir sorun yaşamadım ancak öldükten sonra o kısma tekrar dönünce bu bug ile karşılaştım.
Ayarlardan Vsync'i açıp aynı sahneyi tekrar oynamayı deneyebilirsin ya da son çözüm olarak temiz bir save açabilirsin. Başka çözüm maalesef bilmiyorum.

Ayarlardan Vsync'i açıp aynı sahneyi tekrar oynamayı deneyebilirsin ya da son çözüm olarak temiz bir save açabilirsin. Başka çözüm maalesef bilmiyorum.
Her şey için Teşekkürler dostum.

Oh bee, son kamp alanı kaydına girdim düzeldi.... @cr4ck

Son düzenleme:
arkadaşlar oyunu oynarken bir de bu bugla karşılaştım. nasıl halledebilirim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,908
Üyeler
186,409
Son üye
Qier
Geri