🔥İndirim Tomb Raider ÜCRETSİZ! 🔥🔥

aldım mis

Niye bu kadar alındın daha önce alanlar tekrar uğraşmasın diye dedim ben de
Daha önce alanlar aldığını bildiği için tekrar girmekle uğraşmazlar ? Alınmadım teşekkürler demek yerine uzatıyorsunuz daha önce verildi diyorsunuz. Verilmiş olabilir alamayanlar illaki doğal olarak olucak. Tekrar alma fırsatları varken kaçırmasınlar diye paylaşıyorum.

Daha önce alanlar aldığını bildiği için tekrar girmekle uğraşmazlar ? Alınmadım teşekkürler demek yerine uzatıyorsunuz daha önce verildi diyorsunuz. Verilmiş olabilir alamayanlar illaki doğal olarak olucak. Tekrar alma fırsatları varken kaçırmasınlar diye paylaşıyorum.
Dostum, çoluk çocuğa laf anlatmakla uğraşma konunu aç yararlanan yararlansın. Senin sayende haberim oldu benim. Eyvallah sağolasın.

Türkçe altyazılı şekilde akıyor oyun.

çok teşekkürler

Tomb raiderın 3 oyunu verilmişti bu olduğunu anlasınlar diye neyse konu boş uzamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Geri