Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,981
Niye bu kadar alındın daha önce alanlar tekrar uğraşmasın diye dedim ben deŞunu demek çok zor olmamalıiyilik yapıyoruz o da yaramıyor.
Niye bu kadar alındın daha önce alanlar tekrar uğraşmasın diye dedim ben deŞunu demek çok zor olmamalıiyilik yapıyoruz o da yaramıyor.
Daha önce alanlar aldığını bildiği için tekrar girmekle uğraşmazlar ? Alınmadım teşekkürler demek yerine uzatıyorsunuz daha önce verildi diyorsunuz. Verilmiş olabilir alamayanlar illaki doğal olarak olucak. Tekrar alma fırsatları varken kaçırmasınlar diye paylaşıyorum.Niye bu kadar alındın daha önce alanlar tekrar uğraşmasın diye dedim ben de
Dostum, çoluk çocuğa laf anlatmakla uğraşma konunu aç yararlanan yararlansın. Senin sayende haberim oldu benim. Eyvallah sağolasın.Daha önce alanlar aldığını bildiği için tekrar girmekle uğraşmazlar ? Alınmadım teşekkürler demek yerine uzatıyorsunuz daha önce verildi diyorsunuz. Verilmiş olabilir alamayanlar illaki doğal olarak olucak. Tekrar alma fırsatları varken kaçırmasınlar diye paylaşıyorum.
güzel oyun fazla kolay olması dışında akıyor geçen hafta 35tl'ye steamden aldım bekleseymişim keşkeEpic Gameste Tomb Raider oyunu 8 eylüle kadar ücretsiz ! kaçırmayın alın hatta stoklayın
Alıntıyı görüntüle
FM22 Amazon gaming de ücretsiz , hatırlatma !!!Epic Gameste Tomb Raider oyunu 8 eylüle kadar ücretsiz ! kaçırmayın alın hatta stokla
Tomb raiderın 3 oyunu verilmişti bu olduğunu anlasınlar diye neyse konu boş uzamışDaha önce alanlar aldığını bildiği için tekrar girmekle uğraşmazlar ? Alınmadım teşekkürler demek yerine uzatıyorsunuz daha önce verildi diyorsunuz. Verilmiş olabilir alamayanlar illaki doğal olarak olucak. Tekrar alma fırsatları varken kaçırmasınlar diye paylaşıyorum.