Ürünlerin seri adları: X'den Y'ye Hazırlık Kitabı, Tak-Tik'li Soru Bankası, Dinamo Soru Bankası, Zoru Bankası
Ürün formatı: Dijital
Ürün platformu: TATS veya Doğru Kaynak Çalışma Modu
Ben 5.sınıf kardeşime aldım bir tane şimdilik. Dinamo Mat...
Evet. Ben satın aldım. Saniyesinde kitabı teslim ettiler.Site güvenilir mi
Yani kitaplar 70-100 TL iken onların dijital bile olsa 10 liraya satmaları gözlerinin parada olmadıklarını kanıtlar.iki taraf içinde güzel düşünülmüş
Telif hakkı korunumu nedeniyle çıktı alamazsınız. Bilgisayar veya tablet varsa rahat olur. Ama telefonda iş görür.Dijital rahat oluyor mu çıktı falan alabilir miyiz
Hepsi var da kağıt gibi olur mu işteTelif hakkı korunumu nedeniyle çıktı alamazsınız. Bilgisayar veya tablet varsa rahat olur. Ama telefonda iş görür.
Deneyimleyebilirsin. 1 tane al. Bak bakalım verim oluyor mu? Bizim durumumuz olmadığımız için ama kardeşim testsiz de kalmasın diye aldım. Şu an güzel güzel çözüyor. 5.sınıf.Hepsi var da kağıt gibi olur mu işte
Zoru 10da10 almayı düşünüyorum pek bir şey kaybetmem geçen sene okulda bi tost 10 litaydı zaten bu sene 15 olur muhtemelenDeneyimleyebilirsin. 1 tane al. Bak bakalım verim oluyor mu? Bizim durumumuz olmadığımız için ama kardeşim testsiz de kalmasın diye aldım. Şu an güzel güzel çözüyor. 5.sınıf.
Her şeyi cep belirler.Mat türkçe fen kağıttan çözme daha iyi bence
Orası öyle usta. Neyse soru kitabı almaya gidicem zaten dershaneden sonra bi tane zoru kitabı 80di alacağım kitapların int fiyatlarının fotosunu alıcam ucuzu nerde diye tonguç almayacaktım ama verimli olursa 10tlliklerden alırımHer şeyi cep belirler.