- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim. İnşallah verimli bir dersi olur.7. sınıfa giden kardeşime aldım çok teşekkür ederim
Rica ederim. İnşallah verimli bir dersi olur.7. sınıfa giden kardeşime aldım çok teşekkür ederim
Yok. Telif hakkı sebebiyle öyle bir ihtimal yok. Ama böyle bile kullanırdım ben eğer TYT kitapları olsaydı. Çünkü 9,99 TL.Yazıcıdan çikti alma ihtimalim var mı?
Niye alamayasın anlamadım, eğer pdf şeklinde geliyorsa gayette alırsın. Ne yani çıktı alsan polis mi evine gelip el koyacak, çıktı alıp satmayacaksın sonuçta. En kötü ekran alıntısı alır pc'den yine çıktı alırsın.Yok. Telif hakkı sebebiyle öyle bir ihtimal yok. Ama böyle bile kullanırdım ben eğer TYT kitapları olsaydı. Çünkü 9,99 TL.
telefondan pc den çözebiliyosun uygulama aracılığı ile sadece çıktı alınamıyorDijital rahat oluyor mu çıktı falan alabilir miyiz
şey pdf değilNiye alamayasın anlamadım, eğer pdf şeklinde geliyorsa gayette alırsın. Ne yani çıktı alsan polis mi evine gelip el koyacak, çıktı alıp satmayacaksın sonuçta. En kötü ekran alıntısı alır pc'den yine çıktı alırsın.
Ayrıca tyt dediğin 9. ve 10. sınıf konuları zaten