Neler Yeni

Topladığım 2. El R5 3600 ve RX 580'li Sistem Nasıl?

Reaksiyon skoru
0
İşlemci: Ryzen 5 3600
Ekran Kartı: Gigabyte AORUS Radeon RX 580 8GB
RAM: XPG Gammix D10 3200MHz 2x8GB
PSU: Rampage RMP-600-80P 600W 80+ Bronze Sertifikalı
Anakart: MSI B450 Gaming Plus MAX
İşlemci Fanı: Arctic Freezer 36 DUO ARGB 2x12cm
SSD: Samsung 970 EVO 500GB M2 NVME
Kasa: Gamework Gamx Dynamic 4x12 RGB Mesh Panel Temperli Cam
Monitör olarak da Technopc 23.8" Quantum Gaming 1ms 200Hz almayı düşünüyorum.

ne kadara topladığına bağlı olarak 1080p için ideal, çok üst düzey performans beklenmez ama büyük ihtimal çoğu kişi için yeterli olur, ucuza da topladıysan zaten performansından ziyade çok mantıklı bir F/P sistem olmuş (o tarz daha mutlu ediyor insanı) PSU'yı Enermax Maxpro III alabilirdin en azından 0 fiyatı daha uygun tabii ikinci elde hangisi ucuz bilmiyorum. Son olarak benim de bir sorum olacaktı ben de o kasayı almayı düşünüyorum da fan renkleri tek renge sabitlenebiliyor mu tuşu ya da anakartın yazılımı üzerinden. Güle güle kullanın yine de :)

Fiyata bağlamam monitör değiştir daha kaliteli IPS panel 140 165 hz monitörlere bak

Fiyata bağlamam monitör değiştir daha kaliteli IPS panel 140 165 hz monitörlere bak
Evet monitör de olduğunu görmemiştim Asus'un VG249Q3A'sı veya Acer'in VG240Y'si falan almak mantıklı tabii ghosting falan olmuyorsa (rekabetçi oyun oynamadığımdan fazla bilmiyorum) sırf 200hz olacak diye VA almak mantıksız

ne kadara topladığına bağlı olarak 1080p için ideal, çok üst düzey performans beklenmez ama büyük ihtimal çoğu kişi için yeterli olur, ucuza da topladıysan zaten performansından ziyade çok mantıklı bir F/P sistem olmuş (o tarz daha mutlu ediyor insanı) PSU'yı Enermax Maxpro III alabilirdin en azından 0 fiyatı daha uygun tabii ikinci elde hangisi ucuz bilmiyorum. Son olarak benim de bir sorum olacaktı ben de o kasayı almayı düşünüyorum da fan renkleri tek renge sabitlenebiliyor mu tuşu ya da anakartın yazılımı üzerinden. Güle güle kullanın yine de :)
daha satın almadım ancak yakın zamanda satın alıcam, kafamda böyle bir şey toplamıştım

Geri