İkiside alınmazzaten ucuz olsun diye topladım sizce aradaki farka değer mi hangisi alınır
İkiside alınmazzaten ucuz olsun diye topladım sizce aradaki farka değer mi hangisi alınır
demek istediğim şu zaten şuan alınmicak ama alınırsa hangisi alınırİkisi de alınmaz
her şey 0 istiyorİkiside alınmaz
bu parçaları alın
attığım sistemleri almicam sadece alınırsa hangisi alınır onu söyler misiniz 2k farka 4060 ti olan sistem alınır mıİkiside alınmaz
bu parçaları alın
30k ya amd olmayan önerebilceğiniz sistem var mı?İşlemci intel alma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben olsam işlemciyi amd seçerim ekran kartı tercihen nvidia fp için amd seçerim
İkiside alınmaz diyorum.İkiside fiyatına göre kötü sistem.Şu anlık nvdı tabanında düzgün sistem bilmiyorum çünkü 1günde hiçbir şey kalmıyor desem yeridirdemek istediğim şu zaten şuan alınmicak ama alınırsa hangisi alınır
her şey 0 istiyor
attığım sistemleri almicam sadece alınırsa hangisi alınır onu söyler misiniz 2k farka 4060 ti olan sistem alınır mı
30k ya amd olmayan önerebilceğiniz sistem var mı?
iki sistemin de alınmicağını biliyorum şunu diyorum 2k farka 4060ti sistem olan alınır mı ( ALMİCAM) sadece soruyorumİkiside alınmaz diyorum.İkiside fiyatına göre kötü sistem.Şu anlık nvdı tabanında düzgün sistem bilmiyorum çünkü 1günde hiçbir şey kalmıyor desem yeridir
Diyorum ya ben 4060 ti 5600x sistemi 21 e aldım biraz araştırma yaparsan uygun kıstırırsın kasayı ne için kullanacaksındemek istediğim şu zaten şuan alınmicak ama alınırsa hangisi alınır
her şey 0 istiyor
attığım sistemleri almicam sadece alınırsa hangisi alınır onu söyler misiniz 2k farka 4060 ti olan sistem alınır mı
30k ya amd olmayan önerebilceğiniz sistem var mı?
Amd 5600 işlemci b450m anakart 8+8 16 gb 3200mhz ram 500 veya 1 tb m2 ssd ve 4060ti 8gb ile çok uyumlu ve performanslı bi sistem alırsın 4060 ti fazla gelirse 4060 da alabilirsiniki sistemin de alınmicağını biliyorum şunu diyorum 2k farka 4060ti sistem olan alınır mı ( ALMİCAM) sadece soruyorum
Aynen öyle30 k vereceksen 3/4 daha bul pc hocası 7800 al hic ugrasmadan cok daha iyi sistemin olur