Topladığım PC iyi mi?

şimdi oraya yazdığım şeyleri alıp birde rx 570 alırsam csgo da low ayarlarda birde unlost un fps ayarlarında yaparsam ayrıyetten birde oc yaparsam csgo da kaç fps alırım oc yapmak zormu
sen oc yapamazsın oc boşver yalnış voltaj verip yakarsın falan bide sistemi hiç oc işine girişme zaten riskli iş bide sistemi çok yorduğu için ömrünü kısaltır

şimdi oraya yazdığım şeyleri alıp birde rx 570 alırsam csgo da low ayarlarda birde unlost un fps ayarlarında yaparsam ayrıyetten birde oc yaparsam csgo da kaç fps alırım oc yapmak zormu
2. el ekran kartı alıcam topladığım pc ve rx570 iyi mi olur bazı arkadaşlarım hayır çok kötü ben sana daha iyisini toplıcam dedi

aga şu piyasanın dinmesini bekle bu aralar herşeyin fiyatı çıktı dolar 7 tl hiçbişey alınmaz dolar düşüncede rx570 ryzen 5 1600 topla daha iyi bişey toplayamassın o fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. el ekran kartı alıcam topladığım pc ve rx570 iyi mi olur bazı arkadaşlarım hayır çok kötü ben sana daha iyisini toplıcam dedi
yaş kaç knk

bütceniz ne kadar

apu sistem almanız çok kötü olur rx570 4gb bi sistem toplamanız lazım ama geçebilir 3000tl yi

i3 9100f rx570 4gb güzel bi kombinasyon sana yapıcaz biraz bekle sakın apu sistem alma 20 fps oynarsın sonra oyunları
O işlemci yerine 1600af daha iyi.

2.el ekran kartı için yanında tecrübeli birini tut çünkü rx serisi ekran kartlarına minning yapan kişiler bayılır nedeni çok yüksek güçte çalışıp çok iyi bitcoin yapmalı kartta minning yapılmamış temiz bi kart bulman lazım

Ekran kartı almadan o bilgisayar görüntü vermez, seçtiğin işlemci apu değil. Ryzen 5 2400G almanı tavsiye ediyorum, tabii zar zor oyun oynarsın.

tam bütce belirt birde sadece ekran kartımı 2.el olucak

O işlemci yerine 1600af daha iyi.
1600 derken x den bahsediyodum

arkadaş bi cevap yazsa yardımcı olcamda adam konuya bakmıyorki sinir oldum

Geri