Topladığım sistem nasıl dostlar?

Hocam zaten düşüncem sistem gelir, gelir gelmez PSU ilana koyarım alıcı çıktığı zaman satar high power gibi bir şey alırım 2 3k bütçeyle diyordum. 1 2 ay sürse satılması bu 1 2 ayda bir şey olmaz umarım.
Evinizin elektriğinde bir problem yoksa topraklama varsa sigortalar ve prizler sağlamsa bir şey olmaz.

Geçen haftaya kadar rezalet ötesi bir güç kaynağı kullanıyordum sigortaların kaçak akımı yanmasına rağmen sağlam kaldı.

Ama sistemi riske atmak istemeyip kaliteli bir güç kaynağına geçiş yaptım.

Dünya para verip bilgisayar alıyoruz yerine yenisini koyma imkanımız da yok o yüzden güç kaynağı meselesi önemli.

Bütçeniz olduğunda konu açarsanız yardımcı oluruz.

Evinizin elektriğinde bir problem yoksa topraklama varsa sigortalar ve prizler sağlamsa bir şey olmaz.

Geçen haftaya kadar rezalet ötesi bir güç kaynağı kullanıyordum sigortaların kaçak akımı yanmasına rağmen sağlam kaldı.

Ama sistemi riske atmak istemeyip kaliteli bir güç kaynağına geçiş yaptım.

Dünya para verip bilgisayar alıyoruz yerine yenisini koyma imkanımız da yok o yüzden güç kaynağı meselesi önemli.

Bütçeniz olduğunda konu açarsanız yardımcı oluruz.
hocam oturduğum binada 1 2 istisna hariç hiç elektirik gitmedi yeni bir bina, o zaman yeni br konu açıyorum kasa psu için.

Önemli olan sistemin güç kaynağından ne kadar güç çektiği değil hocam, güç kaynağının içindeki bileşen kalitesi ve sahip olduğu korumalar.

Ben de 4 5 farklı psu kullandım, hiçbiri sorun çıkarmadı çok şükür ancak, sistem bütçesini ekran kartına işlemciye aktarıp güç kaynağından kısan ve bilgisayarı yanan kişiler oldu.

A tier güç kaynağı alın demiyorum tabi ama en azından incelemesi yapılmış bilindik bir model alın. High power markasına bakabilirsiniz teknobiyotik sitesinde çok fazla modeli var
Katılıyorum size hocam ben de bu sebeple söyledim tam olarak. Sistem rahat çalışır içiniz rahat olur. 1k 2k tasarruf edeyim derken sistemi riske etmeye değmez bence.

Katılıyorum size hocam ben de bu sebeple söyledim tam olarak. Sistem rahat çalışır içiniz rahat olur. 1k 2k tasarruf edeyim derken sistemi riske etmeye değmez bence.
yeni konu açtım hocam bakarmısınız sizden ricam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,799
Üyeler
190,643
Son üye
KeMaR11
Geri