Neler Yeni

Topladığım Sistem Nasıl Olmuş

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
Çoklu Konu, Spam
Bütçe
50000
Bi sistemi topladım ama tüm parçalar güzel işlemci hariç onuda yakın zamanda 7800x3d ile değiştireceğim ha bu fiyata 7800x3d olmazmıydı çok rahat olurdu ama diğer parçalar eksik kalıyordu ve onları değiştirmek işlemciyi değiştirmeye göre çok daha pahalı ve uğraş gerektiriyordu e zaten 7800x3d katarsam parçaların kalitesi düşüyordu o nedenle bu sekilde şu anda

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
Bi sistemi topladım ama tüm parçalar güzel işlemci hariç onuda yakın zamanda 7800x3d ile değiştireceğim ha bu fiyata 7800x3d olmazmıydı çok rahat olurdu ama diğer parçalar eksik kalıyordu ve onları değiştirmek işlemciyi değiştirmeye göre çok daha pahalı ve uğraş gerektiriyordu e zaten 7800x3d katarsam parçaların kalitesi düşüyordu o nedenle bu sekilde şu anda

Bu arada kasa fazla pahalı bence istiyorsan kasayı düşür ama sana kalmış yok sen kötü söylüyon diyenler yazsın tartışmaya açıkım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2tb ssd de olabilir bence

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yakup Furkan Kuru
Ben değerlendirme yapmak için copilot yapay zekasına soruyorum. Detay vermek önemli. Bu sistem için şu soğutucu aşırıya mı kaçar yoksa iyi mi? Bu işlemci ile bu ekran kartı darboğaz yapar mı? gibi

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben değerlendirme yapmak için copilot yapay zekasına soruyorum. Detay vermek önemli. Bu sistem için şu soğutucu aşırıya mı kaçar yoksa iyi mi? Bu işlemci ile bu ekran kartı darboğaz yapar mı? gibi
Ücretlimi

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
Ama 1 tb ssd de çok yüksek bi gb bence istersen anakartı ucuzlat r7 7800x3d olabilir yada bekle sana kasa atayim bide 750w psu bekle canım

Bunu bulabildim berbat olabilir ama bi bakın https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,758034138.html

Bu psuyu al daş gibidir.

Ceasar123

80+ Silver

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
Ooo merhaba cesar hocam

Hocam ben konu aççam bide bana intel işlemci amd ekran kartlı 1 tb m2 ssd olan bi sistem yapabilirmisiniz?

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
Hoşbulduk merhaba :)

Özelden yazabilirsiniz. Bütçe, Tercihleriniz vs. şeklinde.

Yazdım konuyu attım.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Değil ama ben yapay zeka programlarına böyle şeyleri danışıyorum (tecrübeden dolayı. Hatalarımdan ders alıyorum)

Rm750e yerine high power alınması daha iyi olur

Ama 1 tb ssd de çok yüksek bi gb bence istersen anakartı ucuzlat r7 7800x3d olabilir yada bekle sana kasa atayim bide 750w psu bekle canım

Bunu bulabildim berbat olabilir ama bi bakın https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,758034138.html

Bu psuyu al daş gibidir.
Yanlış psuyu atmışsın hocam şu model taş gibi olan :D

Ceasar123

80+ Silver
İki modelde kaliteli ama highpower daha iyi denilebilir.
Herangi bir kayıp oluşmaz iki taraftada. Ama evet highpower alınabilir.

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
Değil ama ben yapay zeka programlarına böyle şeyleri danışıyorum (tecrübeden dolayı. Hatalarımdan ders alıyorum)

Yanlış psuyu atmışsın hocam şu model taş gibi olan :D
Bu psu yu Alıcaktım ilk başta ama yirumlarda herkes kötülemis o yüzden değiştirdim ve bu kasanın düz halini alıp bunu almak daha pahalı oluyordu

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu psu yu Alıcaktım ilk başta ama yirumlarda herkes kötülemis o yüzden değiştirdim ve bu kasanın düz halini alıp bunu almak daha pahalı oluyordu
Sen bilirsin ben çok araştırdım benimde içime sinmiyordu ama almaya karar verdim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom