Topladığım Sistem Nasıl ? Önerilere Açığım (Taksitli)

xSailor

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba,
Hepsiburadanın kullandığı kredi kartına sahibim, ve çoğu üründe 9 - 6 - 3 peşin fiyatına taksit imkanı sunuyor.
Buna göre bir sistem topladım sistemdeki ürünler Toplamda 94500 yapıyor. Ek olarak Bu ürünlerin hepsinin Aylık taksit tutarı, 12500 TL yapıyor

Bu durumda Sistem sizce mantıklı mı ?
Birde parçaları muhatap olamayacağım yerlerden değil, daha sağlam satıcılardan almak istiyorum biraz takıntı var.
Yoksa hazır sistem alıp, vade farkı ödemek mi daha mantıklı olur itopyadan mesela.
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Ana Kart; (9Taksit)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kasa; (6Taksit)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Psu; (6Taksit)

İşlemci; (9Taksit)

Ekran kartı; (9Taksit)

Soğutucu; (3Taksit)

SSD; (6Taksit)

Ram; (6taksit)

Bu şekilde bir sistem oluşturdum kendi edindiğim bilgilerle ancak önerilerinizi alabilirim verdiğim bilgiler doğrultusunda.

Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Merhaba,
Hepsiburadanın kullandığı kredi kartına sahibim, ve çoğu üründe 9 - 6 - 3 peşin fiyatına taksit imkanı sunuyor.
Buna göre bir sistem topladım sistemdeki ürünler Toplamda 94500 yapıyor. Ek olarak Bu ürünlerin hepsinin Aylık taksit tutarı, 12500 TL yapıyor

Bu durumda Sistem sizce mantıklı mı ?
Birde parçaları muhatap olamayacağım yerlerden değil, daha sağlam satıcılardan almak istiyorum biraz takıntı var.
Yoksa hazır sistem alıp, vade farkı ödemek mi daha mantıklı olur itopyadan mesela.
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Ana Kart; (9Taksit)

Kasa; (6Taksit)

Psu; (6Taksit)

İşlemci; (9Taksit)

Ekran kartı; (9Taksit)

Soğutucu; (3Taksit)
Sistem kurulumu yapmayı bilmiyorsanız faizli hazır sistem alın kafanız en azından rahat olur ekran kartını amd seçmeniz bilerek mi? 5070ti düşünmeniz dahada iyi olabilir.

Sistem kurulumu yapmayı bilmiyorsanız faizli hazır sistem alın kafanız en azından rahat olur ekran kartını amd seçmeniz bilerek mi? 5070ti düşünmeniz dahada iyi olabilir.
fiyat farkı çok değil mi 5070ti diyince minimum 51-52k lar giriyor devreye 40 ve 51-52 arasında cok fark var eğer sadece oyunda kullanılacaksa 9070xt yeterince memnun eder

Evet, daha çok oyun için düşünüyorum.
5070 Ti düşündüm ancak biraz yukarıalra çıkıyor fiyatlar.

soğutucu nedir linkini paylaşırmısın bir de b650 yerine x870 aynı fiyata daha mantıklı bence bi onu da değerlendirin

fiyat farkı çok değil mi 5070ti diyince minimum 51-52k lar giriyor devreye 40 ve 51-52 arasında cok fark var eğer sadece oyunda kullanılacaksa 9070xt yeterince memnun eder
AMD driver sorunuyla uğraşmasın diye demiştim ayrıca bütçe 100K yeterli hazır sistem için
6 Taksit ile 102k oluyor mantıken gaming gecesinde sistem düşürülür o fiyatlara 5080li sistem vardı

Gaming gecesinden bu fiyat bandına çok rahat alırsın 90 95k diyorsun
1760829092536.webp
bkz özelleştirmeden 83K özelleştir 100k yap al (monitör varsa tabi)
1760829122146.webp
bu da 5080 hali

AMD driver sorunuyla uğraşmasın diye demiştim ayrıca bütçe 100K yeterli hazır sistem için
6 Taksit ile 102k oluyor mantıken gaming gecesinde sistem düşürülür o fiyatlara 5080li sistem vardı
bana kalırsa hazır sistemde direk parça kalitesi düşüyor 90-100k bütçe ile bu tarz hazır sistem almak parça kalitesinden ödün vermek oluyor. he 5080 li sistem bu fiyata gelirse direk alınır o ayrı ama yakalamak önemli

bana kalırsa hazır sistemde direk parça kalitesi düşüyor 90-100k bütçe ile bu tarz hazır sistem almak parça kalitesinden ödün vermek oluyor. he 5080 li sistem bu fiyata gelirse direk alınır o ayrı ama yakalamak önemli
100K bütçe ile taksit ve indirim kovalayarak parça parça sistemi alıp onu bir kasada birleştiremediğinde yada birleştirip de ısıydı oydu buydu sorun yaşadığında daha büyük sorun oluyor yukarıda dün düşen sistemleri attım. 90K ile 5080 sistem alıyorsun parça kalitesinde arayacağın tek parça anakart birde soğutucu zaten seçilen ürünler alınsın diye seçiliyor gireceksin ssdyi değiştireceksin beğenmediğin ram varsa onu değiştir soğutucuyu değiştir ki genelde bunlarda direkt sıvı soğutma takılı geç bu kadar.

Monitör var, ancak dediğim gibi 90 k ya bunu yakaladık diyelim 9 taksit ile bu kasa 120 k falan olacak nakit alınsa mantıklı
Ancak taksitte vade fareklı olayı zorluyor.
Üstte link bıraktığım sistem 90K ile 6 taksit alırsan 102K yapıyor 120 değil. 100Kya kadar özelleştirmeyle alacağın sistemde 115 olacaktır 120k'yı geçmez. Altta spectrum core taksit seçeneklerini bıraktım 6 taksitte 102K oluyor 89612₺ olan kasa.
1760829570130.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi gidip spectre core al demiyorum zaten gaming gecesine daha iyisi düşecektir de olayı açıklıyorum. Gaming gecesi kovalayıp taksitle alınabilir.

Geri