Neler Yeni

Topladığım sistem nasıl? Önerileriniz alabilirim.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Arkadaşlar yakın zamanda sistemi mi upgrade etsem mi diye düşünüyordum zaten. Benim şuan ki sistemimi de yakın bir arkadaşım bana sat sat diyip duruyordu. Bende satıp yeni sistem toplasammı diye düşündüm. Parçaları seçtim ama Nasıl bir kasa alayım karar veremedim. SSD olarak şimdilik 500 gb koydum ilerde 1 tb m2 ssd de takarım. İlk etapta 500 yeter bana. Upgrade veya şunu çıkar bunu al dediğiniz ne var? 5600x sistem toplayacakstım ama amd den intele geçmeyi istiyorum. Tavsiyelerinize açığım. Kasa ve diğer önerilerinizi bekliyorum.
NOT: Ekran kartını şimdi almayacağım ekran kartı hariç sistem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Arkadaşlar yakın zamanda sistemi mi upgrade etsem mi diye düşünüyordum zaten. Benim şuan ki sistemimi de yakın bir arkadaşım bana sat sat diyip duruyordu. Bende satıp yeni sistem toplasammı diye düşündüm. Parçaları seçtim ama Nasıl bir kasa alayım karar veremedim. SSD olarak şimdilik 500 gb koydum ilerde 1 tb m2 ssd de takarım. İlk etapta 500 yeter bana. Upgrade veya şunu çıkar bunu al dediğiniz ne var? 5600x sistem toplayacakstım ama amd den intele geçmeyi istiyorum. Tavsiyelerinize açığım. Kasa ve diğer önerilerinizi bekliyorum.

güzel sistem m2. ye gerek yok diyorsanız ve intel istiyorum diyorsanız değiştirilcek bişey yok gibi

(-"-)

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda

650w alacağınız karta yeterse iyi gibi

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak

(-"-)

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda
şimdi m2 almama gerek yok. İlerde her türlü alırım. Kasa olarak ne önerirsin? Şöyle yeni çıkan falan bildiğin güzel bir kasa var mı?
ileirde alacaksanız çip kıtlığı başlayacak baya beklemeniz lazım

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Sorunlu parça yok fakat tam bütçeni öğrenirsek daha iyi olur.
z490 tomahawk yerine biraz düşük z490 alıp 10850k alman bence daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
şimdi m2 almama gerek yok. İlerde her türlü alırım. Kasa olarak ne önerirsin? Şöyle yeni çıkan falan bildiğin güzel bir kasa var mı?
https://urun.n11.com/bilgisayar-kas...tg-3x120mm-argb-fanli-kristal-kasa-P435079583
değerlendirebilir belki 1 ürün kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta gaming gecesine gelmiş bu kasa ama fiyatı belli değil iyi bir indirime alınır belki

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Sorunlu parça yok fakat tam bütçeni öğrenirsek daha iyi olur.
z490 tomahawk yerine biraz düşük z490 alıp 10850k alman bence daha iyi olur.
knk bütcem belli değil. 8-9k ya kadar çıkarım ama sistemi toplamam uzun sürer bu seferde. Kendi sistemimi satacam üstüne bende ne kadar koyabilirsem parça parça alacam. Ama çok mantıklı 10850k yı alabilirim.

https://urun.n11.com/bilgisayar-kas...tg-3x120mm-argb-fanli-kristal-kasa-P435079583
değerlendirebilir belki 1 ürün kalmış

hatta gaming gecesine gelmiş bu kasa ama fiyatı belli değil iyi bir indirime alınır belki
knk bu kasayı sevmiyorum ya :D LCW gömlek gibi herkes te var. :D

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.

knk bütcem belli değil. 8-9k ya kadar çıkarım ama sistemi toplamam uzun sürer bu seferde. Kendi sistemimi satacam üstüne bende ne kadar koyabilirsem parça parça alacam. Ama çok mantıklı 10850k yı alabilirim.

knk bu kasayı sevmiyorum ya :D LCW gömlek gibi herkes te var. :D
güzel kasa aslında :) ama dediğiniz doğru çogu kişi bu kasayı kullanıyor biraz daha bakınayım

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Top Bottom