Neler Yeni

Topladığım sistem uyumlu mu? satın alacağım ?

draqla

80+
uyumlu yazın da rahat edeyim tavsiyelerinizi dinliyorum bu arada ssd kesin değişiyorum birde psu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama uyumlu dimi
Hocam uyumlu olmasına uyumlu. Kc 3000 iyi bir ssd ama o fiyata alınmaz biraz üstüne 1tb halini bulabilirsin. Onun dışında sistemde tek beğendiğim şey işlemci gerisi pek iyi değil. Bu şekilde uyumlu olması önemliyse senin kararın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
nokta
Hocam uyumlu olmasına uyumlu. Kc 3000 iyi bir ssd ama o fiyata alınmaz biraz üstüne 1tb halini bulabilirsin. Onun dışında sistemde tek beğendiğim şey işlemci gerisi pek iyi değil. Bu şekilde uyumlu olması önemliyse senin kararın.
Bana uyumlu bir DDR 5 sistem diziniz o zaman bu fiyata olurmu maksimum verim istiyorum soğutma istiyorum teknoloji güncellik ben hesapladım

24.677 TL ye dizin bana güzel bir sey kasa matx destekliyor

Bana uyumlu bir DDR 5 sistem diziniz o zaman bu fiyata olurmu maksimum verim istiyorum soğutma istiyorum teknoloji güncellik ben hesapladım

Ekler

• IMG-20240526-WA0085.jpeg
    IMG-20240526-WA0085.jpeg
    606.3 KB · Hit: 8
  • IMG-20240526-WA0083.jpeg
    IMG-20240526-WA0083.jpeg
    402.3 KB · Hit: 8

draqla

80+

Hocam yanlış anlama ama bütçeyi 20k yapalım kalanıyla seni Türkçe kursuna yazdıralım. Yazdıklarından hiçbir şey anlaşılmıyor. Ayrıca kasan ATX de destekliyor.

Yeni bir konu aç bütçeni başlığa yazıp sana sıfırdan sistem önerileri yapılsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
nokta
Hocam yanlış anlama ama bütçeyi 20k yapalım kalanıyla seni Türkçe kursuna yazdıralım. Yazdıklarından hiçbir şey anlaşılmıyor. Ayrıca kasan ATX de destekliyor.

Yeni bir konu aç bütçeni başlığa yazıp sana sıfırdan sistem önerileri yapılsın.
konu actim

kucuk duruyor bu kasa

konu actim

kucuk duruyor bu kasa
gördünmü etiketledim

Top Bottom