Topladığım sistemde neleri upgrade etmeliyim ?

ben baya üzülmek şimdi :D neyse upgrade olarak 1x 16 daha alırım rgb bakardım da keşke bir kaç ay önce ana sistemdeki ramlerimden 2x daha çekseydim şimdiye değeride katlanmıştı miss :D siyahtan mı gitsem bu sefer acaba diğer sistem beyaz benim bunun sadece kasa ve psu kabloları beyaz gerisi siyah ve lacivert
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2k ya alıştım gözlerim acıyor 1080 p de :/
bende keşke düz gskill yerine Royal Neo RGB çeksem diyorum ama malesef. o ramlerdeki elmas dizaynı çok iyi.

Sistem at gibi, değişime gerek duyan en ufak parça yok. Üstte de yazıldığı gibi bir tık yerinde duramama olayı var gibi sende dostum.
İhtiyaç fazlası para varsa elinde ufak çaplı yatırım yapmaya bak derim. Bu sistem 4 yıl daha upgrade falan istemez.

2k ya alıştım gözlerim acıyor 1080 p de :/
ben çift ekranım ya. bi 1440p ikincide 1080p rekabetçi oyun oynamaktan gözlerim alışmış çok hissetmiyom. adrenalinden keskinliği hafif arttırıyom 1440p kadar olmasada iyi görüntü veriyo.

Sistem at gibi, değişime gerek duyan en ufak parça yok. Üstte de yazıldığı gibi bir tık yerinde duramama olayı var gibi sende dostum.
İhtiyaç fazlası para varsa elinde ufak çaplı yatırım yapmaya bak derim. Bu sistem 4 yıl daha upgrade falan istemez.
1x16 ram alınsa yeter sistemi. ekstra artarsa psu upgradelenir onun dışı 0 upgradelik sistem.

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::LOL:at gibiyi okuyunca sesli güldüm.cok iyidi

Bazen banada öyle oluyor,Sistem yerinde calisir sen yenilik pesinde oluyorsun.Tibki Bayanlarin iclerine sinmeyip Perde degistirmesi misali:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Son düzenleme:
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::LOL:at gibiyi okuyunca sesli güldüm.cok iyidi

Bazen banada öyle oluyor,Sistem yerinde calisir sen yenilik pesinde oluyorsun.Tibki Bayanlarin iclerine sinmeyip Perde degistirmesi misali:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
doğru yetiyor şuan ya rahatsız eden bir şey yok şimdilik fakat ram psu ekran kartı upgrade ederim belki

vallah hocam simdi tekrar bir baktim maximum bir 16Gb lik ram bellegi Dualchannel calisir hem. PSU en önemli nokta. PSU da tasarruf olmaz. önerebilecegim mesela FSP Vita ATX 3.1 2K QHD cözünürlügede 4070 Ti Super cukka gibi oturur :cool::LOL::LOL:

vallah hocam simdi tekrar bir baktim maximum bir 16Gb lik ram bellegi Dualchannel calisir hem. PSU en önemli nokta. PSU da tasarruf olmaz. önerebilecegim mesela FSP Vita ATX 3.1
vita iyidir bakayım ne durumda en son 7k lardaydı 1000w

7500f - msı pro b650 m-p matx goodram 1x16 cl30 6000 mhz- kioxia g3 plus 1 tb - cooler master hyper 212 duo kule tipi soğutucu - fazeon f19 750 w bronze dahili psu lu beyaz kasa - sparkle intel arc b580 12 gb oc 3 fan bir sistem topladım upgrade düşünüyorum. Neleri upgrade etmeye başlamalıyım ? Marka model tavsiyeleriniz nelerdir ?
alırken neden yuksek almadın ıkıncı bır masraf olucak

FSP basli basina zaten kral PSU. bende mesela FSP Hydro Ti Pro var. Kullaniyorum yani 2 bucuk senedir zerofan modus.

Vita suan 1000 Watt burada 99 Euro

Geri