7500FBu sistemi bugün almayı düşünüyorum genel olarak içime sindi. Kafamdaki tek soru işareti ekran kartı ile işlemci dar boğaz yapar mı? Bir de seçtiğim ssd sisteme göre uygun mu?
stok bitti arkadaşıma alcağımız dakika stok yetersiz yazısı denk geldi7500F
B650 anakart
6000 CL30 ram
Bunları bir değiş sistemde fiyat uygun geliyorsa sana böyle al bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçi baktım sisteme adamlar 6000 cl30 ram koymamış![]()
42.5e benzer olarak iyisini toplarım ben
7600 ile 7500f arasında 400tl fiyat farkı vardı 7600 daha iyi olduğunu düşündüğüm için 400tl farkı çok önemsemedim. Olabilecek en iyi ram'i seçtim özelleştirme seçenekleri kısıtlı maalesef. Anakart da aynı şekilde en iyi özelleştirme ile arasında 1500tl fark var ona değeceğini düşünmüyorum bu nedenle bu şekilde topladım.7500F
B650 anakart
6000 CL30 ram
Bunları bir değiş sistemde fiyat uygun geliyorsa sana böyle al bence.
Gerçi baktım sisteme adamlar 6000 cl30 ram koymamış![]()
Aralarında fark yok ki hocam. Aşırı az.7600 ile 7500f arasında 400tl fiyat farkı vardı 7600 daha iyi olduğunu düşündüğüm için 400tl farkı çok önemsemedim. Olabilecek en iyi ram'i seçtim özelleştirme seçenekleri kısıtlı maalesef. Anakart da aynı şekilde en iyi özelleştirme ile arasında 1500tl fark var ona değeceğini düşünmüyorum bu nedenle bu şekilde topladım.
overclockta 0.2ghz fark var yani valoda 3fps7600 ile 7500f arasında 400tl fiyat farkı vardı 7600 daha iyi olduğunu düşündüğüm için 400tl farkı çok önemsemedim. Olabilecek en iyi ram'i seçtim özelleştirme seçenekleri kısıtlı maalesef. Anakart da aynı şekilde en iyi özelleştirme ile arasında 1500tl fark var ona değeceğini düşünmüyorum bu nedenle bu şekilde topladım.
Sizinkinde de 16gb ram var hocam. Arkadaşın attığında 32.overclockta 0.2ghz fark var yani valoda 3fps
f apu değil 7600 apu kart garantiye giderse kulllanabilirside benim attığım sistem genel mantıkta daha iyi
anakart psu kasa kalitesi artıyor ekran kartı 2 fandan 3e çıkıyor tuf olmuyor sıkıntı yok o hellioudaSizinkinde de 16gb ram var hocam. Arkadaşın attığında 32.
Malzeme kalitesi olarak daha iyi sizin sistem ama fiyat artıyor biraz.
Taksit seçeneği olduğu için gaming gen tr'den topladım hocam sistemianakart psu kasa kalitesi artıyor ekran kartı 2 fandan 3e çıkıyor tuf olmuyor sıkıntı yok o helliouda
Max çıkabileceğim bütçeye çıktım hocam benim attığım ram cl36 6000mhz sizin attığınız cl46 5600mhz nasıl daha yavaş olabilirAlıntıyı görüntüle
taksit olursa bütçe ne olur ram cidden yavaş
evettee a serisi herhangi bir anakart önermem benMax çıkabileceğim bütçeye çıktım hocam benim attığım ram cl36 6000mhz sizin attığınız cl46 5600mhz nasıl daha yavaş olabilir