Neler Yeni

Çözüldü✓ Topladığım sisteme nasıl?

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Onur
Kingston un 2tb pahalı zaten Amazon dan bir bilgim alamadım zaten parayıda 10 15 gün anca iade ederler gibi

Markaya para vermeyin, içlerindeki parçalar birçoğunun aynı. Dram vardır ya da yoktur. Mesele bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Talip Engür
Markaya para vermeyin, içlerindeki parçalar birçoğunun aynı. Dram vardır ya da yoktur. Mesele bu.

Marka için değil kioxia olanın hızı 2100/1700
Kingston hızı 7300/6000 bu hız farkı gerçekten gözle görülecek gibimi yada rakamlara takılmamak mı lazım zaten büyük ihtimalle kioxia alacağım fiyat ucuz olduğu için

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Onur
Marka için değil kioxia olanın hızı 2100/1700
Kingston hızı 7300/6000 bu hız farkı gerçekten gözle görülecek gibimi yada rakamlara takılmamak mı lazım zaten büyük ihtimalle kioxia alacağım fiyat ucuz olduğu için
tamam bu hızda bir ssd al zaten. Markaya bakma, dram varsa ve 4x4 ise tamamdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Talip Engür
tamam bu hızda bir ssd al zaten. Markaya bakma, dram varsa ve 4x4 ise tamamdır.

Şu anlık Amazon dan dönüş bekliyorum yollamadıkları ürün için referans kodu yolladılar ürün bize ulaştıktan sonra iade işleminiz gerçekleşecek yazmışlar iletişim numarası ile ulaşmaya çalıştım ingilizce müşteri hizmetleri Türkçe olmuyor fazla bilgimde yok beklemedeyim şu anda

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Talip Engür
Merhaba arkadaşlar bugün sistemi toplatıp eve gelip kurdum öncelikle bugün 2. kez ölü piksel testi yaptım ve ölü piksele denk gelmedim gördüğüm kadarıyla ışık sızmasıda yok ghosting diye bir test duydum onuda yaptım print tuşu ile çekip yaplaştım aşağıda çok net gözüküyor ama çıplak gözle bakınca test sırasında o kadar net değil ve çok hafiften arkadan gölge geliyor gibi ve ekran kartı testi yaptım onuda ekledim yaklaşık 18 dk test yaptım 15. dk da resim çektim 5 dk ile 18 dk arasında değerler sabit kalıyor fps 142/154 arası geziyor sonuç ve fps normal mi 2k da test ettim başka yapmam gereken bir şeyler var mı söylerseniz sevinirim

@DeviLJoN
@Obi.wanKenobi
@quistin

Ekler

• resim_2025-01-12_020438759.png
    resim_2025-01-12_020438759.png
    217.1 KB · Hit: 7
  • ghosting.png
    ghosting.png
    136.3 KB · Hit: 7

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Onur
Merhaba arkadaşlar bugün sistemi toplatıp eve gelip kurdum öncelikle bugün 2. kez ölü piksel testi yaptım ve ölü piksele denk gelmedim gördüğüm kadarıyla ışık sızmasıda yok ghosting diye bir test duydum onuda yaptım print tuşu ile çekip yaplaştım aşağıda çok net gözüküyor ama çıplak gözle bakınca test sırasında o kadar net değil ve çok hafiften arkadan gölge geliyor gibi ve ekran kartı testi yaptım onuda ekledim yaklaşık 18 dk test yaptım 15. dk da resim çektim 5 dk ile 18 dk arasında değerler sabit kalıyor fps 142/154 arası geziyor sonuç ve fps normal mi 2k da test ettim başka yapmam gereken bir şeyler var mı söylerseniz sevinirim

@DeviLJoN
@Obi.wanKenobi
@quistin

fps testi ekran görüntüsü verilmez, sizin gördüğünüz yansıtılır. Monitörde sorun görmediyseniz ne ala. Sonra ise gpu durumu için oyun testi yap istersen. ultra ayarlarda kaç dereceyi görüyorsun 10dakikada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Talip Engür
fps testi ekran görüntüsü verilmez, sizin gördüğünüz yansıtılır. Monitörde sorun görmediyseniz ne ala. Sonra ise gpu durumu için oyun testi yap istersen. ultra ayarlarda kaç dereceyi görüyorsun 10dakikada.

Oyun testi nasıl yapılıyor ben gpu için furmark testi yaptım sadece 2k ile

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Talip Engür
Tam beceremedim ama YouTube dan bazı videolar izleyerek bazı testler yaptım 1 2 oyun oynadım zula ve Silkroad oyun oynarken ekran bazen kararıyor 2 3 saniyeliğine monitör 144 hz kadar yükselte bildim 180 hz yapamadım yanlış hatırlamıyorsam ram ler 4800 de filan çalışıyor sağlam bi ayar yaptırmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,803
Üyeler
165,239
Son üye
Wwhois
Top Bottom