Kingston un 2tb pahalı zaten Amazon dan bir bilgim alamadım zaten parayıda 10 15 gün anca iade ederler gibi
Markaya para vermeyin, içlerindeki parçalar birçoğunun aynı. Dram vardır ya da yoktur. Mesele bu.
Kingston un 2tb pahalı zaten Amazon dan bir bilgim alamadım zaten parayıda 10 15 gün anca iade ederler gibi
Markaya para vermeyin, içlerindeki parçalar birçoğunun aynı. Dram vardır ya da yoktur. Mesele bu.
tamam bu hızda bir ssd al zaten. Markaya bakma, dram varsa ve 4x4 ise tamamdır.Marka için değil kioxia olanın hızı 2100/1700
Kingston hızı 7300/6000 bu hız farkı gerçekten gözle görülecek gibimi yada rakamlara takılmamak mı lazım zaten büyük ihtimalle kioxia alacağım fiyat ucuz olduğu için
tamam bu hızda bir ssd al zaten. Markaya bakma, dram varsa ve 4x4 ise tamamdır.
Merhaba arkadaşlar bugün sistemi toplatıp eve gelip kurdum öncelikle bugün 2. kez ölü piksel testi yaptım ve ölü piksele denk gelmedim gördüğüm kadarıyla ışık sızmasıda yok ghosting diye bir test duydum onuda yaptım print tuşu ile çekip yaplaştım aşağıda çok net gözüküyor ama çıplak gözle bakınca test sırasında o kadar net değil ve çok hafiften arkadan gölge geliyor gibi ve ekran kartı testi yaptım onuda ekledim yaklaşık 18 dk test yaptım 15. dk da resim çektim 5 dk ile 18 dk arasında değerler sabit kalıyor fps 142/154 arası geziyor sonuç ve fps normal mi 2k da test ettim başka yapmam gereken bir şeyler var mı söylerseniz sevinirim
@DeviLJoN
@Obi.wanKenobi
@quistin
fps testi ekran görüntüsü verilmez, sizin gördüğünüz yansıtılır. Monitörde sorun görmediyseniz ne ala. Sonra ise gpu durumu için oyun testi yap istersen. ultra ayarlarda kaç dereceyi görüyorsun 10dakikada.
Oyun testi nasıl yapılıyor ben gpu için furmark testi yaptım sadece 2k ile
Oyunlarda benckmark var rdr2 mesela.
deneyin.Fazla bir bilgim yok ama bu gece deneyeceğim
Tam beceremedim ama YouTube dan bazı videolar izleyerek bazı testler yaptım 1 2 oyun oynadım zula ve Silkroad oyun oynarken ekran bazen kararıyor 2 3 saniyeliğine monitör 144 hz kadar yükselte bildim 180 hz yapamadım yanlış hatırlamıyorsam ram ler 4800 de filan çalışıyor sağlam bi ayar yaptırmak lazımdeneyin.