Toplam 20k klavye-mouse-kulaklık önerisi

umutg

80+
Reaksiyon skoru
0
Toplam bütçe 20k için klavye mouse kulaklık önerileriniz var mı

20k bütçe için danışmanlık almak gerekir :)

Yüksek bir bütçe ne istediğini detaylı vermen gerekiyor ben hyperx cloud 3 s wireless, Atk dragonfly a9 plus ve Beast r75 he pro klavye kullanıyorum yaklaşık 10k yapıyor sanırım.

Hocam mouse açısından cevap hiçbir zaman değişmez.Logitech G Pro asla üzmez.Şarj süresi kullanım rahatlığı vesaire piyasanın en iyisi ayrıca g pro 2 almana gerek yok.Yine aynı şekil kulaklıktada fantaziye kaçma cloud 2 wireless al.Hem mousen hem kulaklığın kablosuz ve uzun şarj süreli ekipmanlar olucak.Klavye olarak 1000hz polling rate kafana göre switchi olan herhangi bir klavye alabilirsin

Yüksek bir bütçe farkındayım ama bilgim olmadığı için şu olsun bu özellik olsun diyemiyorum fazla.
birde kriterlerini belirtirsen ona göre birşeyler bakılabilir.

klavye için bilek destekli mekanik olması , mouse bt veya kablosuz bağlantılı olması , kulaklık için gürültü engelleyici ve mikrofonu sorunsuz olan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek bir bütçe farkındayım ama bilgim olmadığı için şu olsun bu özellik olsun diyemiyorum fazla.

klavye için bilek destekli mekanik olması , mouse bt veya kablosuz bağlantılı olması , kulaklık için gürültü engelleyici ve mikrofonu sorunsuz olan
Kısaca çok bir bilgim yok sadece sorunsuz olması işime yarar

Kısaca çok bir bilgim yok sadece sorunsuz olması işime yarar
sana bu paraya wraithten final boss ekipman dizmemizi istermisin baya güzel ürünleri var

Kulak içi olur diyorsan Wraith IEM kulaklığı var. Yok olmaz diyorsan biraz bekleyin bu ay sonları veya ocak ayının başlarında yeni kulaklıkalr getirecekler. Mirliva yayında söylemişti ve şiddetle o kulaklıkları öneriyor. Hatta kesit olarak videoyu atayım.

Scyrox kendim kullandığımdan attım. Daha iyi fareler alabilirsin. Bence klavye Wraith tercih et. Kulaklık için Mirliva'nın bahsettiği kulaklıkları bekleyin veya IEM alın. Fare tarafında ise ayrı bir öneri konusu isteyin. Videolara falan bakın. İsterseniz biraz pahalı magnezyum yüzey ₺5000-8000 arası fareler alın.

Mouse padiniz yoksa da bu ürüne bakılabilir. Çok rekabetçi bir oyuncu değilseniz Wrait 90x40 mouse padi de alınabilir.

2025-12-11_18-25.webp

Mouselar konusunda çok bilgim yok. Sadece örnek amaçlı attım. Tasarımı vb. beğendiğin bir mouse incelemesine bakarak alınabilir.

2025-12-11_18-32.webp

Toplam bütçe 20k için klavye mouse kulaklık önerileriniz var mı
atk rs7 v2
gpx2 nin rakiplerinden herhangi biri gpx2 güzel ama fiyatını hak etmiyor aynı fiyata daha iyisi net vardır
nova 5 falan

Hepsini Logitech al geç :) memnun kalırsın. Yada steelseries al
hayır almasın

ben rs7 1. versiyonunu almıştım baya güzel klavye 2. versiyonu çıkmış daha yeni onun keycapsları tipi falan biraz daha güzel
%75 baktığım için bunu seçmiştim diğerlerinin stoğu yoktu melgeek falan vardı galiba ama stoğu yoktu renklerinin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,285
Üyeler
188,913
Son üye
ICelal
Geri