Neler Yeni

Toplama 2. El pc sizce nasıl bi bakın kardeşlerim alınır mı

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
Fiyat nasıl sence uygun mu alınır mı yani bu fiyata sence
Ben o fiyata Rx 580 almazdım Nvidia fanboylugu değil bu arada ama amdnin eski serisi kötü GTX 1650 bulursun bence 8bine ayrıca mümkünse ram 12ya da 16gb olsun 8gb ram drop yersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Ulaş
Ben o fiyata Rx 580 almazdım Nvidia fanboylugu değil bu arada ama amdnin eski serisi kötü GTX 1650 bulursun bence 8bine ayrıca mümkünse ram 12ya da 16gb olsun 8gb ram drop yersin
Kankam zaten 12 RAM var sistemde görmedin galiba

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
Kankam zaten 12 RAM var sistemde görmedin galiba
12ram var gördüm ama o sistem alınmaz o sisteme isterse 32gb ram olsun başka sistem bakarken rame de bakın diyorum düzgün anlayın lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Ulaş
12ram var gördüm ama o sistem alınmaz o sisteme isterse 32gb ram olsun başka sistem bakarken rame de bakın diyorum düzgün anlayın lütfen
Kanka valla ben doğru anladım sistem 12 RAM var bana yazıyorsun mümkünse RAM 8 olmasın 12 veya 16 olsun drop yersin yazıyorsun sistem zaten 12 ne alaka 8 RAM yazdın onu anlamadım 8 ilk bi olay yok ki zaten :)

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
Kanka valla ben doğru anladım sistem 12 RAM var bana yazıyorsun mümkünse RAM 8 olmasın 12 veya 16 olsun drop yersin yazıyorsun sistem zaten 12 ne alaka 8 RAM yazdın onu anlamadım 8 ilk bi olay yok ki zaten :)
Ya niye anlamamakta inat ediyosun. Diyorum ki bu sistem alınmaz başka sistemlere bak o başka sistemlerde de 8gb ram olmamasına dikkat et ya surda yardım istiyorsunuz ediyoruz mal mal triplerde yardım kabul etmiyosunuz ya en haklı sensin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Ulaş
Ya niye anlamamakta inat ediyosun. Diyorum ki bu sistem alınmaz başka sistemlere bak o başka sistemlerde de 8gb ram olmamasına dikkat et ya surda yardım istiyorsunuz ediyoruz mal mal triplerde yardım kabul etmiyosunuz ya en haklı e
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyvallah usta uzatmayalım

Arkadaşlar kusura bakmayın ne atarsak almayın diyorsunuz mesaj olarak bende bu sistem var diyorsunuz sizin bana attığınız sistemi başkasına atıyorum sakın alma diyor her şey alınmaz üzerine kurulu bi forum herhalde

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege

Eyvallah usta uzatmayalım

Arkadaşlar kusura bakmayın ne atarsak almayın diyorsunuz mesaj olarak bende bu sistem var diyorsunuz sizin bana attığınız sistemi başkasına atıyorum sakın alma diyor her şey alınmaz üzerine kurulu bi forum herhalde
E sana sistem onerildi kabul etmedin gittin başka kazık sistemler attın alınmaz denildi al bunu desek daha çok mu mutlu olucakrin yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Ulaş
E sana sistem onerildi kabul etmedin gittin başka kazık sistemler attın alınmaz denildi al bunu desek daha çok mu mutlu olucakrin yani
Kanka beni anlamadın herhalde diyorum ki 0 vereceğim fiyatı 2. Ele verip daha üst bulmak istiyorum yoksa niye 2. El almak istim 0 varken

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
bu fiyata daha iyileri var 2. el