BERKANY
80+ Silver
Dahası
Verilmez daha iyisini 8 k ya sattım zamaninda
Ben o fiyata Rx 580 almazdım Nvidia fanboylugu değil bu arada ama amdnin eski serisi kötü GTX 1650 bulursun bence 8bine ayrıca mümkünse ram 12ya da 16gb olsun 8gb ram drop yersinFiyat nasıl sence uygun mu alınır mı yani bu fiyata sence
Kankam zaten 12 RAM var sistemde görmedin galibaBen o fiyata Rx 580 almazdım Nvidia fanboylugu değil bu arada ama amdnin eski serisi kötü GTX 1650 bulursun bence 8bine ayrıca mümkünse ram 12ya da 16gb olsun 8gb ram drop yersin
12ram var gördüm ama o sistem alınmaz o sisteme isterse 32gb ram olsun başka sistem bakarken rame de bakın diyorum düzgün anlayın lütfenKankam zaten 12 RAM var sistemde görmedin galiba
Kanka valla ben doğru anladım sistem 12 RAM var bana yazıyorsun mümkünse RAM 8 olmasın 12 veya 16 olsun drop yersin yazıyorsun sistem zaten 12 ne alaka 8 RAM yazdın onu anlamadım 8 ilk bi olay yok ki zaten12ram var gördüm ama o sistem alınmaz o sisteme isterse 32gb ram olsun başka sistem bakarken rame de bakın diyorum düzgün anlayın lütfen
Alınmaz kardeşim alınmaz.fiyat 8 bin TL sizce verilir mi ?
yanında monitör olsa bile verilmezfiyat 8 bin TL sizce verilir mi ?
Ya niye anlamamakta inat ediyosun. Diyorum ki bu sistem alınmaz başka sistemlere bak o başka sistemlerde de 8gb ram olmamasına dikkat et ya surda yardım istiyorsunuz ediyoruz mal mal triplerde yardım kabul etmiyosunuz ya en haklı sensinKanka valla ben doğru anladım sistem 12 RAM var bana yazıyorsun mümkünse RAM 8 olmasın 12 veya 16 olsun drop yersin yazıyorsun sistem zaten 12 ne alaka 8 RAM yazdın onu anlamadım 8 ilk bi olay yok ki zaten![]()
Ya niye anlamamakta inat ediyosun. Diyorum ki bu sistem alınmaz başka sistemlere bak o başka sistemlerde de 8gb ram olmamasına dikkat et ya surda yardım istiyorsunuz ediyoruz mal mal triplerde yardım kabul etmiyosunuz ya en haklı e
E sana sistem onerildi kabul etmedin gittin başka kazık sistemler attın alınmaz denildi al bunu desek daha çok mu mutlu olucakrin yaniMesaj otomatik birleştirildi:
Eyvallah usta uzatmayalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar kusura bakmayın ne atarsak almayın diyorsunuz mesaj olarak bende bu sistem var diyorsunuz sizin bana attığınız sistemi başkasına atıyorum sakın alma diyor her şey alınmaz üzerine kurulu bi forum herhalde
Kanka beni anlamadın herhalde diyorum ki 0 vereceğim fiyatı 2. Ele verip daha üst bulmak istiyorum yoksa niye 2. El almak istim 0 varkenE sana sistem onerildi kabul etmedin gittin başka kazık sistemler attın alınmaz denildi al bunu desek daha çok mu mutlu olucakrin yani