Neler Yeni

Yardım Toplama kasa almak için doğru bir zaman mı?

AlperT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alper topsakal
Herkese selamlar öncelikle. Bilgisayar parçaları , modelleri , fiyatları konusunda çok bilgi sahibi değilim. Klasik Cs-go , GTA5 tarzı oyunları oynuyorum. Kendime uzun ömürlü bi masaüstü toplamak istiyorum fakat doların bu kadar yüksek olduğu zamanda toplamak doğru mu ? Beklemeli miyim? Yoksa hazır gamer laptop almak mı daha mantıklı ?
Yardımcı olabilecek birisi varsa beklerim.

ApoSama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Abdullah Diyar Işık
Hayır hem dolar yüksek hemde stok sınırlı az olduğundan herşeyin fiyatı çok yüksek

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
Herkese selamlar öncelikle. Bilgisayar parçaları , modelleri , fiyatları konusunda çok bilgi sahibi değilim. Klasik Cs-go , GTA5 tarzı oyunları oynuyorum. Kendime uzun ömürlü bi masaüstü toplamak istiyorum fakat doların bu kadar yüksek olduğu zamanda toplamak doğru mu ? Beklemeli miyim? Yoksa hazır gamer laptop almak mı daha mantıklı ?
açıkcası benim önerim fiyat kollayın eminim iyi bir kampanya yakalrsanız bir yerden

papasmurf

80+
En İyi Cevap
1
kesinlikle değil. Virüsten dolayı dolar kurunda bir dalgalanma var iş gücünde azalma ve bildiğim kadarıyla türkiyedeki yatırımcıların geri çekilmesinden dolayı. Ekonominin ölmesinden dolayı. Büyük ihtimalle virüs olayları bittikten sonra biraz düşecektir. Açıkçası ben almazdım diye düşünüyorum.

Fakat ayrıca şunu da belirtmek isterim ki ben bir ekonomist değilim ne olacağını bilemem seçim tamamen size kalmış.

Ve gerçekten bir laptopa ihtiyacınız yoksa asla ama asla hazır bir laptop almayın. Masaüstünden aldığınız tadı ve performansı asla vermeyecektir. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum :).

dzuth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Emre Şişman
Bence paran varsa topla ekonominin nereye gittiği belli değil.

Yusuf55mi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Yusuf AYDIN
Şu virüs olayı bitene kadar çorap bile almanı önermem çünkü şu anda pekçok insan evde ve çoğu kendisine bir blgisayar alıyor veya sahip olduğunu yükseltiyor. Bunun sonucunda da sistemler ve bu tip elekteonik ürünler pahalanıyor. Tavsiyem eğer dayanabilirsen dayan virüs bittikten bir ay kadar sonra hem dolar düşecek hem de sistem fiyatları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
İsmail
Hazır anlaşmalı alıyorsan unlost X gibi yayıncı pcleri vs. Alabilirsin zaten onlar indirimli olduğu için aşırı zarar etmezsin ama kendin toplayacaksan şu sıralar hiç toplama 2kat zarar edersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
fırat
şuan bence zamanı değil fakat ülke ekonomisi yerlerde bence dolar daha fazla yükselir nerdeyse 300.000 eyakın iş yeri kapatıldı dolar daha fazla artabilir

Sheqqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Sheqqii
Instagram
zorlu.seyhmus
Bence Al kardeşim Kaostan Faydalanmak Güzel olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emre Eryılmaz
İçinde bulunduğumuz durumun ne kadar süreceği belli değil eğer ailen ile yaşayıp çalışmıyorsan orta gelirli bir aileyseniz yük olmayın bence çok fazla.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Kardeşim Şimdi Zamanı Değil Dolar Kuru Çok Fazla Sistemin İçin Topluyacağın Malzemeler Pahalı Olur İstersen İkinci El Alabilirisin Güzel Ve Temiz Kullanılmış Bir Bilgisayar Alabilirsin Öyle Daha Mantıklı Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,039
Üyeler
163,928
Son üye
404ur4s
Top Bottom