Neler Yeni

Yardım Toplama PC almak istiyorum babam internete güvenmiyor

arda7730

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda topal
herkese merhaba 5 bin tl gibi bir bütçem var fiyatları Uygun olduğu için incehesap tan bir sistem toplamak istedim ama tam bu sırada babamın patronu tamamen alakasız bir siteden (istanbul bilişim) bir bilgisayar alıyor ve dönüş alamıyor yani dolandırıldığını söylüyor. babam da bu olay yüzünden (patronu internetten çok alış veriş yapan birisi) ona böyle olmuşsa bize neler olur diyip duruyor. paranın kolay kazanılmadiginin farkindayim, ancak moralim çok bozuldu vatan gibi yerlerden de bilgisayar toplamak istemiyorum. korona yüzünden işlem geç yürüyor olabilir(patronunun alışverişi) bilemiyorum ama laf ağızdan bi kere çıkar.
sizce ne yapmalıyım?

106410

80+ Silver
İstanbul bilişim battığından dolayı öyle bir sorun yaşadı muhtemelen. Babana bunu belirtirsen ve satın alacağın sitenin güvenilir olduğunu da anlatırsan alacağını düşünüyorum.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
dostum ucuz istiyosanız bizdehesaplı.com sitesi daha ucuza veriyor ve güvenilir

ugur111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
ugur tas
İstanbul bilişim battığından dolayı öyle bir sorun yaşadı muhtemelen. Babana bunu belirtirsen ve satın alacağın sitenin güvenilir olduğunu da anlatırsan alacağını düşünüyorum.
Akif kardeşim bende incehesaptan sistem almayı düşünüyorumda şikayetvarda bir sürü güncel şikayet var kargonun geç gelmesinden ziyade sorunlu ürün ve yanlış ürün tarzında. site böyle bi durumda nasıl bir yol izliyor bilgin varmı acaba

106410

80+ Silver
Akif kardeşim bende incehesaptan sistem almayı düşünüyorumda şikayetvarda bir sürü güncel şikayet var kargonun geç gelmesinden ziyade sorunlu ürün ve yanlış ürün tarzında. site böyle bi durumda nasıl bir yol izliyor bilgin varmı acaba

Bahsettiğin siteden hiç alışveriş yapmadığım için maalesef bir bilgim yok. Fakat yasal olarak koşulsuz şekilde ürün eline ulaştıktan sonra 14 gün boyunca iade hakkın var. Eğer farklı bir ürün gönderimi veya sıkıntılı bir durum gerçekleşip de iade kabul etmezlerse THH'ye başvurabilirsin.

ugur111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
ugur tas
Bahsettiğin siteden hiç alışveriş yapmadığım için maalesef bir bilgim yok. Fakat yasal olarak koşulsuz şekilde ürün eline ulaştıktan sonra 14 gün boyunca iade hakkın var. Eğer farklı bir ürün gönderimi veya sıkıntılı bir durum gerçekleşip de iade kabul etmezlerse THH'ye başvurabilirsin.
Teşekkür ederim dostum

arda7730

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda topal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer babanı ikna etmende etkili olacaksa İncehesap.com üzerinden aldığım PC'nin faturasını atayım :/ ?
Tarihi de yeni :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer babanı ikna etmende etkili olacaksa İncehesap.com üzerinden aldığım PC'nin faturasını atayım :/ ?
Tarihi de yeni :D
faturayı Instagram dan atarsan çok sevinirim ig:0aarda

Top Bottom