Neler Yeni

Toplama PC fiyatları

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Ahmet Aslan
Selam öncelikle.Ben 2020 Eylül ayından beri LGSye hazırlanan birisiyim.Ailemin de bana sözü var 10K bütçe ile PC. O zaman baktığımda ooo bayağı güzel şeyler geliyor demiştim. Şimdi ne yazık ki 1660S veya 2060 sadece kasa olarak geliyor ekipman monitör vs. E ise ekstra para ödemek zorunda kalıyoruz.Sizce Temmuz ayı gibi fiyatlarda düşüş veya karne indirimi falan (LGS sonucunu iyi yapıp firmaya gösterince indirim olur mu? :) )
Aynı şeyleri yaşayıp geçirmiş olarak sana şunu diyeyim eğer biraz da olsa benim aileme benziyorsa lgsde benim gibi yüksek bir liseyide kazansan almıyorlar almıyorlar almıyorlar...

kagankan0

80+ Bronze
Aynı şeyleri yaşayıp geçirmiş olarak sana şunu diyeyim eğer biraz da olsa benim aileme benziyorsa lgsde benim gibi yüksek bir liseyide kazansan almıyorlar almıyorlar almıyorlar...
Ondan yana sıkıntım yokta bende para falan biriktirdim tek derdim ETH ve piyasa

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,240
İsim
1
abdullah abi yeni sistem çıkarcak galiba bi story attı

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Yani ben de LGS'den iyi yaparsam bilgisayar alacaktım.Yaptım ama Mart'ta anca alabildim.
Ben lgs den iyi yapınca iyi pc alırım diyordum bugün derslere girmediğim için babam sinirlenip 10 yıllık pc yi attı ben de pc toplıcam naparsa yapsın onu da atarsa valla hukuksal yollara başvururum

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Selam öncelikle.Ben 2020 Eylül ayından beri LGSye hazırlanan birisiyim.Ailemin de bana sözü var 10K bütçe ile PC. O zaman baktığımda ooo bayağı güzel şeyler geliyor demiştim. Şimdi ne yazık ki 1660S veya 2060 sadece kasa olarak geliyor ekipman monitör vs. E ise ekstra para ödemek zorunda kalıyoruz.Sizce Temmuz ayı gibi fiyatlarda düşüş veya karne indirimi falan (LGS sonucunu iyi yapıp firmaya gösterince indirim olur mu? :) )
15K bandına RTX 3060 lı PC be ekipman alınabilir ama 10K bütçeye bu piyasada PC zor ya ☹️

Yazın daha da artabilir ciddi bir stok sorunu var ama hiç belli olmaz.

ddeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Deniz
Sana tavsiyem şu aralar alacaksan laptop al. İndirimdeyken yakala ve laptop al. 2 gün önce Asus TUF 1660ti laptop 8700 e düşmüştü.

kagankan0

80+ Bronze
Sana tavsiyem şu aralar alacaksan laptop al. İndirimdeyken yakala ve laptop al. 2 gün önce Asus TUF 1660ti laptop 8700 e düşmüştü.
Zaten onu düşünüyorum bide mouse kulaklık çekersem Mis olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica etsem yakaladığın fırsatları buraya atar mısın

ddeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Deniz
Zaten onu düşünüyorum bide mouse kulaklık çekersem Mis olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica etsem yakaladığın fırsatları buraya atar mısın
Tabi ki yakalarsam atarım. Bak laptop al altına soğutucu al, ethernet kablosu çekersin birde ve en fazla 6 ayda bir termal macunu yenilemeyide ihmal etmezsen mis gibi kullanırsın. Evdeyken aynı masaustu gibi olur anlayacağın.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Lgs den iyi puan alıp pc alamamak 🤸‍♂️

Top Bottom