Neler Yeni

Toplama PC fiyatları

kagankan0

80+ Bronze
Selam öncelikle.Ben 2020 Eylül ayından beri LGSye hazırlanan birisiyim.Ailemin de bana sözü var 10K bütçe ile PC. O zaman baktığımda ooo bayağı güzel şeyler geliyor demiştim. Şimdi ne yazık ki 1660S veya 2060 sadece kasa olarak geliyor ekipman monitör vs. E ise ekstra para ödemek zorunda kalıyoruz.Sizce Temmuz ayı gibi fiyatlarda düşüş veya karne indirimi falan (LGS sonucunu iyi yapıp firmaya gösterince indirim olur mu? :) )

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Selam öncelikle.Ben 2020 Eylül ayından beri LGSye hazırlanan birisiyim.Ailemin de bana sözü var 10K bütçe ile PC. O zaman baktığımda ooo bayağı güzel şeyler geliyor demiştim. Şimdi ne yazık ki 1660S veya 2060 sadece kasa olarak geliyor ekipman monitör vs. E ise ekstra para ödemek zorunda kalıyoruz.Sizce Temmuz ayı gibi fiyatlarda düşüş veya karne indirimi falan (LGS sonucunu iyi yapıp firmaya gösterince indirim olur mu? :) )
LGS'yi gösterip indirim alacağını pek sanmıyorum. Fakat, firmalar ve markalar genellikle sınavların bitiminde indirime gidiyor o zamanların birinde denk getirip güzel bir sistem yakalayabilirsin.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yani ben de LGS'den iyi yaparsam bilgisayar alacaktım.Yaptım ama Mart'ta anca alabildim.

kagankan0

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LGS'yi gösterip indirim alacağını pek sanmıyorum. Fakat, firmalar ve markalar genellikle sınavların bitiminde indirime gidiyor o zamanların birinde denk getirip güzel bir sistem yakalayabilirsin.
İnşallah ya gerçekten çok istiyorum umarım Abdullah abide monitör dahil sistem toplar 10K a

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Yunus
GameGaraj ve Teknobiyotik karne indirimi yapıyor ama eski fiyatlar 2022de ancak.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
2 ay düzelmez. Daha fazlasını bilemiyorum. Yaz ola hayrola diyelim.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Yunus
10k TL e Monitör dahil ne toplayabilirim

Fiyatlar çok dalgalı şuanda bugün önerdiğimiz sistemin fiyatı yarın değişiyor bu yüzden 2 ay sonra konu açarsın ozaman bakarız.

Yalnız düzgün pc alamıcam vs derdine girme sakın sınavına bak sen pc hayalin varsada kurarsın işte birşeyler merak etme mal herzaman elde edilir öyle yada böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,179
Üyeler
165,777
Son üye
MaliMüşavir
Top Bottom