Toplama PC Parça Uyumu

hazır sistem beklerken, bütçeni arttıracaksın. şimdi biraz kasarsan, sonra "KEŞKE" demezsin...;)

bence r5 5600/b550 ile sistemi toplamaya çalış:unsure:
Post automatically merged:

12100f e cacık demek:unsure: bilemedim...
Aynı fiyata i3 12100f + anakart toplasanız pek cacık diyesim kalmaz 4k yada 4.5k ya

hazır sistem beklerken, bütçeni arttıracaksın. şimdi biraz kasarsan, sonra "KEŞKE" demezsin...;)
Buda bir düşünce tabii ki

Sen intelle AMD ti karsilaştırırken fiyata bakmıyorsan bende bakmayacağım heralde . Intel i7 12.700k ile AMD nin yeni işlemcileri arasında performansa bağlı fiyat değişir adam kafasına göre uçuk atamaz
Arkadaşım ben parça parça dan bahsetmiyorum hazır sistemlerden bahsediyorum.

Aynı fiyata i3 12100f + anakart toplasanız pek cacık diyesim kalmaz 4k yada 4.5k ya

Buda bir düşünce tabii ki

4 ram slot ?

Sizin hesapta 400 TL daha fazla oluyor

4.888

Eyvallah kardeşim birkaç test izledim i3 Ryzen 5 5500 den daha iyi senin son attığın anakartla pek fark etmiyor ama daha f/p oluyor

Sizin hesapta 400 TL daha fazla oluyor

4.888
indirim ve sıcak fırsatları kovalayacaksın biraz. akakçe'de hepsi gözükmüyor. inventus/itopya/gaming.gentr/incehesap/amazon/hb/tebilon/moleculepc vs siteleri takip edeceksin biraz. anlık fırsatları yakalamaya çalışacaksın. bu işler biraz sabır ve araştırma ile f/p oluyor.:rolleyes:
tabi ki; Hazır Sistem yakalayabilsen en iyisi o...

indirim ve sıcak fırsatları kovalayacaksın biraz. akakçe'de hepsi gözükmüyor. inventus/itopya/gaming.gentr/incehesap/amazon/hb/tebilon/moleculepc vs siteleri takip edeceksin biraz. anlık fırsatları yakalamaya çalışacaksın. bu işler biraz sabır ve araştırma ile f/p oluyor.:rolleyes:
tabi ki; Hazır Sistem yakalayabilsen en iyisi o...
Eyvallah yardımcı olduğun için

Geri