Neler Yeni

toplama pc tavsiye ihtiyacim var

zsyredia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bulut Aydın
ramleri dediğim şekilde al 200 filan kar edersin ssd gayet güvenilir sen duymamış olabilirsin evet samsung kaliteli ve güvenli bir marka ama bu ssdinin okuma yazma hızı 3300/3000 samsungunki 2000/1000 ve samsung daha pahalı o yüzden bu ssdyi alırsanız hem karda hemde daha iyi bir performans sahibi olacaksınız
O Ramler alınmaz.

https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-1x8gb-ballistix-siyah-ddr4-3600mhz-cl16-pc-ram.html bir değerlendirin derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

15300 TL'ye denk geliyor işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum o yüzden 12400f tercihim oldu 6600ün de beni grafikli oyunlarda üzmeyeceğini düşünüyorum 15kya daha iyi hazir bir sistem bulabilir miyim veya toplamada değiştir dediğiniz parça var mı fiyatı ne kadar düşürürsem o kadar iyi

alternatif olarak 5600+b450m pro m2 max da düşünüyorum
Kasa da rgb controller ve argb 4 adet fan kendi başına 500-600 ediyor. Kasanın kendisine 300-400 kalıyor buna rağmen malzeme kalitesi ortalama ve mıknatıslı açılabilen saydam temperli cam var. Güzel seçim.

Ram oc performansları gayet iyi, o fiyata maksimum performansı alabilirsiniz. R5 5600 Rx 6600 tam denkler.
Anakart hakkında pek bilgim yok. Sistemi gayet güzel toplamışsınız

SSD'yi bu yap.
okuma yazma performansları hakkında bilgi verebilir misiniz

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
O Ramler alınmaz.

https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-1x8gb-ballistix-siyah-ddr4-3600mhz-cl16-pc-ram.html bir değerlendirin derim.

Kasa da rgb controller ve argb 4 adet fan kendi başına 500-600 ediyor. Kasanın kendisine 300-400 kalıyor buna rağmen malzeme kalitesi ortalama ve mıknatıslı açılabilen saydam temperli cam var. Güzel seçim.

Ram oc performansları gayet iyi, o fiyata maksimum performansı alabilirsiniz. R5 5600 Rx 6600 tam denkler.
Anakart hakkında pek bilgim yok. Sistemi gayet güzel toplamışsınız

okuma yazma performansları hakkında bilgi verebilir misiniz
3400/3000 eğer ondan bahsediyorsanız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mithrandir
Bomboş ramler atma arkadaşa. OC potansiyelleri yok o ramlerin. 3200 MHZ STUCK neredeyse. belki 3333 Zorlarsın o kadar.
Ayrıca 970 Evo Plus daha iyi. P5 gibi ısınma sorunuda yok. daha iyi kontrolcüye sahip
önce düzgün konuş arkadaş oc potansiyeli filan dememiş fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi demiş üstelik p5 in ısınma sorunu o kadar dert değil ısınsa bile okuma yazma potansiyelindeki farkıyla samsungtan daha iyi karar alacak arkadaşa kalmış ama kar etmek istiyorsa en azından 300 lira kar ile daha iyi performans alsın diye söyledim

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
teşekkürler hocam sistemde başka herhangi bir sıkıntı var mıdır böylelikle 15.5kya geliyor 12400f+610mh daha tercih edilebilir durdu bana aynı fiyata denk gelen 5600+450m pro m2 maxa kıyasla siz ne diyorsunuz?
12400F hem çok daha iyi hemde anakart ve işlemci PCle 4.0 desteklediği için ekran kartından tam performans alabilirsiniz.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
önce düzgün konuş arkadaş oc potansiyeli filan dememiş fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi demiş üstelik p5 in ısınma sorunu o kadar dert değil ısınsa bile okuma yazma potansiyelindeki farkıyla samsungtan daha iyi karar alacak arkadaşa kalmış ama kar etmek istiyorsa en azından 300 lira kar ile daha iyi performans alsın diye söyledim
O zaman bu rami atacaksın. attığın ramin fiyatı ucuz değil.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
SSD'yi bu yap.
Bu marka pek kaliteli sayılmaz bu modelleri önermemen daha iyi olur. P5 de ciddi bir ısınma sorunu yok. Ve P5 çoğu rakibine göre çok daha kaliteli ve uzun ömürlü bir SSD denebilir.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
ssd de p5 tercih edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mithrandir
akakçede gözükmemişti attığım zaman belkide stoğu yoktu bilemem olsa yardımcı olmak için onu atardım

üstelik bu site güvenilir mi ilk defa görüyorum

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bu marka pek kaliteli sayılmaz bu modelleri önermemen daha iyi olur. P5 de ciddi bir ısınma sorunu yok. Ve P5 çoğu rakibine göre çok daha kaliteli ve uzun ömürlü bir SSD sayılır.
Marka ne kadar kaliteli olmasada, SSD kaliteli. DDR4 Kontrolcüsü bulunuyor. Kötü bir SSD değil.

Bu fiyatlarda, P5'in tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. CS3030 Tercih etmek daha mantıklı geliyor.

akakçede gözükmemişti attığım zaman belkide stoğu yoktu bilemem olsa yardımcı olmak için onu atardım

üstelik bu site güvenilir mi ilk defa görüyorum
İlk defa görmeniz anormal. Unlost ve Elraenn ile anlaşmaları var. ve yaklaşık 10 senedir aktif olarak piyasadalar.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Marka ne kadar kaliteli olmasada, SSD kaliteli. DDR4 Kontrolcüsü bulunuyor. Kötü bir SSD değil.

Bu fiyatlarda, P5'in tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. CS3030 Tercih etmek daha mantıklı geliyor.

İlk defa görmeniz anormal. Unlost ve Elraenn ile anlaşmaları var. ve yaklaşık 10 senedir aktif olarak piyasadalar.
P5 kendini kanıtlamış bir çok ağır testten geçmiş bir model ve micron katmanlı olduğu için PCle 3.0 klasmanında üst seviye diyebiliriz. PCle 4.0 da Cs3040 veya Samsung 980 Pro seçilmediği sürece PCle 3.0 da P5 akar. 😅

Top Bottom