SüleymanÇakır.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,926
Direkt video varsa link bırakın birde hangi kabloyu kullanacağım satın alacağım
hocam öncelikle evinizde kaç mbps internet kullanıyorsunuz ve kasanızdaki ethernet portu kaç mbps yada kaç gbps ona göre kablo önereyimDirekt video varsa link bırakın birde hangi kabloyu kullanacağım satın alacağım
Hocam 72 MBS ama kasamdaki ethernet portu ne onu anlayamadimhocam öncelikle evinizde kaç mbps internet kullanıyorsunuz ve kasanızdaki ethernet portu kaç mbps yada kaç gbps ona göre kablo önereyim
hocam bilgisayarıma sağ tıklayın yönet diyin oradan aygıt yöneticisi sonra ağ bağdaştırıcıları bölümüne gelin orada ethernet kartınız olacaktır sonra ona sağ tıklayın özellikler diyin orada kaç mbps yada gbps desteklediği yazar yazmıyorsa denetim masası ağ ve paylaşım merkezi sonra oradan yerel ağ bağlantısına çift tıklayın açılan pencerede yazıcaktırHocam 72 MBS ama kasamdaki ethernet portu ne onu anlayamadim
Hocam PC kurulu degilki 2-3 gün içinde kuracağım kurduğum zaman ugrastirmasin diye şimdi soruyorumhocam bilgisayarıma sağ tıklayın yönet diyin oradan aygıt yöneticisi sonra ağ bağdaştırıcıları bölümüne gelin orada ethernet kartınız olacaktır sonra ona sağ tıklayın özellikler diyin orada kaç mbps yada gbps desteklediği yazar yazmıyorsa denetim masası ağ ve paylaşım merkezi sonra oradan yerel ağ bağlantısına çift tıklayın açılan pencerede yazıcaktır
Hocam link varmı birinde 600 TL birinde 30 TL yaziyorHocam her anakartın portu aynı. Cat6 kablo alın.
Kaç metre lazımHocam PC kurulu degilki 2-3 gün içinde kuracağım kurduğum zaman ugrastirmasin diye şimdi soruyorum
Hocam link varmı birinde 600 TL birinde 30 TL yaziyor
evet her anakart aynı ama anakartı destekliyorsa neden cat7 kablo almasınHocam her anakartın portu aynı. Cat6 kablo alın.
Çünkü gereksiz pahalı. 72mbps için cat6 yeterlievet her anakart aynı ama anakartı destekliyorsa neden cat7 kablo almasın
kaç metre lazım ona göre link atayımHocam PC kurulu degilki 2-3 gün içinde kuracağım kurduğum zaman ugrastirmasin diye şimdi soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bekleyin ayağımla ölçüp geliyorumkaç metre lazım ona göre link atayım
Hocam valla 15 metre falan var misafir odasında ben diğer odadiyim odalar yanyana adım olarak 6-7 adımda yerden falan geçecek 15 metre falan olurkaç metre lazım ona göre link atayım
Hocam PC kurulu degilki 2-3 gün içinde kuracağım kurduğum zaman ugrastirmasin diye şimdi soruyorum
15 20 metre olan kablolara bakıyorum hemenHocam bekleyin ayağımla ölçüp geliyorum
Hocam valla 15 metre falan var misafir odasında ben diğer odadiyim odalar yanyana adım olarak 6-7 adımda yerden falan geçecek 15 metre falan olur
bu kablo var ugrenn markası kaliteli marka diye biliyorum mendebur lemur zamanında tüm kablolarını ugreen den alıyordu sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorumHocam bekleyin ayağımla ölçüp geliyorum
Hocam valla 15 metre falan var misafir odasında ben diğer odadiyim odalar yanyana adım olarak 6-7 adımda yerden falan geçecek 15 metre falan olur
Hocam ucuz olsun biraz yahocam bu kablolara bakabilirsiniz
Ugreen Cat6 Saf Bakır Metal Konnektör Ethernet Kablosu Siyah 5 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen Cat6 Saf Bakır Metal Konnektör Ethernet Kablosu Siyah 5 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
15 20 metre olan kablolara bakıyorum hemen
bu kablo var ugrenn markası kaliteli marka diye biliyorum mendebur lemur zamanında tüm kablolarını ugreen den alıyordu sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum
Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 20 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 20 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr