Toplama PC ye nasıl internet kablosu cekerim

Reaksiyon skoru
3,926
Direkt video varsa link bırakın birde hangi kabloyu kullanacağım satın alacağım

Direkt video varsa link bırakın birde hangi kabloyu kullanacağım satın alacağım
hocam öncelikle evinizde kaç mbps internet kullanıyorsunuz ve kasanızdaki ethernet portu kaç mbps yada kaç gbps ona göre kablo önereyim

Hocam 72 MBS ama kasamdaki ethernet portu ne onu anlayamadim
hocam bilgisayarıma sağ tıklayın yönet diyin oradan aygıt yöneticisi sonra ağ bağdaştırıcıları bölümüne gelin orada ethernet kartınız olacaktır sonra ona sağ tıklayın özellikler diyin orada kaç mbps yada gbps desteklediği yazar yazmıyorsa denetim masası ağ ve paylaşım merkezi sonra oradan yerel ağ bağlantısına çift tıklayın açılan pencerede yazıcaktır

Hocam her anakartın portu aynı. Cat6 kablo alın.

hocam bilgisayarıma sağ tıklayın yönet diyin oradan aygıt yöneticisi sonra ağ bağdaştırıcıları bölümüne gelin orada ethernet kartınız olacaktır sonra ona sağ tıklayın özellikler diyin orada kaç mbps yada gbps desteklediği yazar yazmıyorsa denetim masası ağ ve paylaşım merkezi sonra oradan yerel ağ bağlantısına çift tıklayın açılan pencerede yazıcaktır
Hocam PC kurulu degilki 2-3 gün içinde kuracağım kurduğum zaman ugrastirmasin diye şimdi soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam her anakartın portu aynı. Cat6 kablo alın.
Hocam link varmı birinde 600 TL birinde 30 TL yaziyor

Hocam PC kurulu degilki 2-3 gün içinde kuracağım kurduğum zaman ugrastirmasin diye şimdi soruyorum

kaç metre lazım ona göre link atayım

hocam bu kablolara bakabilirsiniz

Hocam bekleyin ayağımla ölçüp geliyorum

Hocam valla 15 metre falan var misafir odasında ben diğer odadiyim odalar yanyana adım olarak 6-7 adımda yerden falan geçecek 15 metre falan olur
15 20 metre olan kablolara bakıyorum hemen

Hocam bekleyin ayağımla ölçüp geliyorum

Hocam valla 15 metre falan var misafir odasında ben diğer odadiyim odalar yanyana adım olarak 6-7 adımda yerden falan geçecek 15 metre falan olur
bu kablo var ugrenn markası kaliteli marka diye biliyorum mendebur lemur zamanında tüm kablolarını ugreen den alıyordu sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum

Son düzenleme:
hocam bu kablolara bakabilirsiniz

15 20 metre olan kablolara bakıyorum hemen

bu kablo var ugrenn markası kaliteli marka diye biliyorum mendebur lemur zamanında tüm kablolarını ugreen den alıyordu sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum
Hocam ucuz olsun biraz ya

Geri