Neler Yeni

Toplama sistem hayalim almalımıyım sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
yaşım 19 küçüklükten beri bilgisayar oyun gibi şeylerle çok vakit geçirdim bazen bağımlı oldum bir sistem almak ilk hedefimdi alacak bütcem var sizce bu hayalin peşindenmi gitmeliyim yoksa mesela heves ettiğimiz birşeyi alırız sonra 1 hafta sonra bumuymuş deriz ya öyle olacak diye korkuyorum açıkcası o kadar para verdikten sonra türkiyede zaten herşeyim fiyatı artıyor vs

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
kral aynı sorun bende de var ama değer bence emin ol beğenmezsen sıfır parçalar satar yoluna bakarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Çağatay
yaşım 19 küçüklükten beri bilgisayar oyun gibi şeylerle çok vakit geçirdim bazen bağımlı oldum bir sistem almak ilk hedefimdi alacak bütcem var sizce bu hayalin peşindenmi gitmeliyim yoksa mesela heves ettiğimiz birşeyi alırız sonra 1 hafta sonra bumuymuş deriz ya öyle olacak diye korkuyorum açıkcası o kadar para verdikten sonra türkiyede zaten herşeyim fiyatı artıyor vs
Hocam alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben okadar büyük değilim ama çok oyun oynarım ve herzaman çok iyi bilgisayarım olsun istemişimdir tabi bazı imkanlar buna el vermiyor küçüklüğünüzden beri oyun hevesiniz varda kesinlikle değer :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben okadar büyük değilim ama çok oyun oynarım ve herzaman çok iyi bilgisayarım olsun istemişimdir tabi bazı imkanlar buna el vermiyor küçüklüğünüzden beri oyun hevesiniz varda kesinlikle değer :)
valla hocam büyük ihtimalle alacağım zaten derler ya ölümlü dünya ne olacağımız belli olmaz o yüzden 1 kere bile olsa o anı tatmalı

Top Bottom