Toplama Sistem

Reaksiyon skoru
56
İŞLEMCİ: AMD RYZEN 7 7700X
ANAKART: ROG STRİX B650E-F GAMİNG WİFİ
GÜÇ KAYNAĞI: ROG STRİX 1000W PSU
SIVI SOĞUTUCU: Arctic Liquid Freezer II - 360
BOŞ KASA: Lian Li Lancool III RGB SİYAH
EKRAN KARTI: ZOTAC GeForce RTX 4090 TRINITY GAMING 24GB GDDR6X 384Bit Dls 3
M2 SSD:Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2TB M.2 SSD
RAM:Corsair 32GB(2X16) Vengeance RGB 6000mhz CL 30 DDR5 AMD EXPO RAM

Arkadaşlar öncelikle bilgili arkadaşlarımın fikirlerini ve bilgilerini almak istiyorum bu sistemi toplamam baya bir süremi aldı hatta topladıktan sonra param kalmadığı için monitör alıp kullanamadımda en son 2024 sonlarında monitörde alıp kullandım çok emek verdiğim için virüs bulaşır diye çok birşeylerde yüklemedim bir valorant yükledim onuda oynamaya vakit bulamadım borçlar yüzünden çok çalışmam gerekti işte akşamları 1-2 el zor atıp uyuyordum izinli ikende ancak dinlenebiliyordum o zamanda 4-5 el atıp yatıyordum hatta o kadar önem veriyordum ki akım korumalı prizsiz çalıştırmıyordum neyse işte başkada bir halt yapmadım böyle bir canavarla şimdi ise nişan ve evlilik süreci olucak para lazım hepsini toplu satma niyetindeyim hepsinin faturası var gerçi erken alıp parçalar eksik diye kullanmadım bir çoğununda bu yüzden garantisi bitti ekran kartı gibi (vatan bilgisayardan aldım) kutuları vs. herşeyi mevcut WİNDOWS 10 oem LİSANSLI yüklemiştim Çok önemsediğimden şimdi bu kasayı satmak zorunda kalıyorum ne kadara satarım en iyi fiyat olarak

biraz hızlı hesapladım ekran kartı dışında ortalama 65 civarı eder %10 artar azalır bu onun dışında çok oynamaz 4090 ların fiyatı biraz karışık ona bir şey diyemiycem

Geri