Neler Yeni

Toplamak istediğim sistem sizce uyumlu mu ?

MoonWalk

80+ Bronze
1200 1500 civarı bişey önerilere açığım ne alabilirim
Kasa her ikisini de destekliyor. Bütçeye göre seçilebilir, ileriye dönük olarak 2. seçenek seçilebilir.

Disk olarak bu daha kullanışlı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet ali
Kasa her ikisini de destekliyor. Bütçeye göre seçilebilir, ileriye dönük olarak 2. seçenek seçilebilir.

Disk olarak bu daha kullanışlı olur.
Teşekkürler dostum sence nasıl bir performans alırım bu sistem ile

MoonWalk

80+ Bronze
Teşekkürler dostum sence nasıl bir performans alırım bu sistem ile
Sistem hakkında farklı fikirler daha doğru olur ancak; RX 7800 XT'li sistem de bir yandan mantıklı gelen seçenek (indirimle toplanabilir). RTX 4060/4060 Ti 35k için bu piyasada fiyatının karşılığı olarak denk geliyor ancak fiyatına karşılık performans olarak geride kalıyor. En azından RTX 4070/4070 Super olabilse daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet ali
Sistem hakkında farklı fikirler daha doğru olur ancak; RX 7800 XT'li sistem de bir yandan mantıklı gelen seçenek (indirimle toplanabilir). RTX 4060/4060 Ti 35k için bu piyasada fiyatının karşılığı olarak denk geliyor ancak fiyatına karşılık performans olarak geride kalıyor. En azından RTX 4070/4070 Super olabilse daha iyi olur.
valla bilmiyorum ya sanırım kule tipi ve ssdyi değiştirip aynı sistemi toplıycam emin değilim

Top Bottom