Toplamayı düşündügüm sistem iyi midir?

mercynel

80+
Reaksiyon skoru
1
60k civarı Bütçem var 5070li sistem dizmek istiyorum sizce parçalar nasıl
İşlemci: AMD Ryzen 7 9700x
Anakart: Msi b850 gaming plus wifi
Ekran kartı: Gainward 5070 (marka önerisine açığım illa gainward olmak zorunda değil)
Ram: Patriot viper venom 32 gb expo
Ssd: kioxia 1 tb ssd m2 pcie 4.0
Kasa: Enermax almayı düşünüyorum 650 psu ile birlikte
fikirlere açığım teşekkürler

61.827 yapıyor

61.827 yapıyor
Hocam ekran kartını 5070 almak istiyorum, ama hava soğutucu önerisi için teşekkürler almayı düsünüyorum onuda

60k civarı Bütçem var 5070li sistem dizmek istiyorum sizce parçalar nasıl
İşlemci: AMD Ryzen 7 9700x
Anakart: Msi b850 gaming plus wifi
Ekran kartı: Gainward 5070 (marka önerisine açığım illa gainward olmak zorunda değil)
Ram: Patriot viper venom 32 gb expo
Ssd: kioxia 1 tb ssd m2 pcie 4.0
Kasa: Enermax almayı düşünüyorum 650 psu ile birlikte
fikirlere açığım teşekkürler
aynı fiyata 9070XT li sistem dizebilirsin tabii sistem ile ne yapacağın da önemli parça seçimin güzel ssd değişebilir sadece.

aynı fiyata 9070XT li sistem dizebilirsin tabii sistem ile ne yapacağın da önemli parça seçimin güzel ssd değişebilir sadece.
hocam 5070li istiyorum ve ssd önerini alabilirim teşekkürler birde kasa olarak şuan xpg valor meshe yakınım sence nasıl

hocam 5070li istiyorum ve ssd önerini alabilirim teşekkürler birde kasa olarak şuan xpg valor meshe yakınım sence nasıl
güzel kasa eğer psu ile beraber alıyorsun xpg valor mesh'i çok fp bir kasa+psu
bu bütçelerde 5070 önermem 9070XT oyun oynuyorsan seni çok daha iyi tatmin eder teknolojik olarak daha iyi olduğunu düşünüyorsun öyle fakat
mfg düzgün çalışmıyor diyorlar
ve dlss4 ile fsr4 aynı
diğer teknolojileri kullanacaksan yine amd üzerinden kullanabilirsin ha nvidia kadar iyi olmaz oyun değil de iş odaklı kullanacaksan 5070 yine iyi olabilir ama diğer türlü 9070XT ile 5070 karşılaştırılamaz bile 9070XT çok iyi.

ssd olarak
samsung 990 pro öneriyorum fiyatı renegade ve kc3000 ile aynı olmuştu en son.

güzel kasa eğer psu ile beraber alıyorsun xpg valor mesh'i çok fp bir kasa+psu
bu bütçelerde 5070 önermem 9070XT oyun oynuyorsan seni çok daha iyi tatmin eder teknolojik olarak daha iyi olduğunu düşünüyorsun öyle fakat
mfg düzgün çalışmıyor diyorlar
ve dlss4 ile fsr4 aynı
diğer teknolojileri kullanacaksan yine amd üzerinden kullanabilirsin ha nvidia kadar iyi olmaz oyun değil de iş odaklı kullanacaksan 5070 yine iyi olabilir ama diğer türlü 9070XT ile 5070 karşılaştırılamaz bile 9070XT çok iyi.

ssd olarak
samsung 990 pro öneriyorum fiyatı renegade ve kc3000 ile aynı olmuştu en son.
teşekkür ederim bütçem yeterse ssd değişeceğim ama nvidia bir alıskanlık gibi bende ya açıkcası hahaha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alın. Çok uygun fiyat argb destekli kasa:
tesekkürler bakacağım

Geri