Toplama Sistem için son dokunuşlar

Unknown7

80+
Reaksiyon skoru
51
Bütçe
40000
sistem topluyorum

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Anakart: ASUS Prime B650M-K yada R tam belli değil (AM5, DDR5, microATX)
RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
Ekran Kartı: Palit/Gainward RTX 5060 Ti Infinity 3 16GB GDDR7
SSD: Kioxia Exceria Plus G3 1TB PCIe 4.0 NVMe
İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin X 90 SE V2 TL-P9
Kasa + PSU: Enermax StarryFort SF70F ARGB Mid Tower + 700W 80+ PSU

anakart ekran kartı ve kasada tam karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim farklı önerileriniz varsa onlarada açığım

Ekran kartını nerden almayı düşünüyorsunuz ? Ben de benzer bi sistem topluycam ama ekran kartı taksit yaptırmayı düşününce hepsiburadada 24k civarına çıkıyo fiyat

Ekran kartını nerden almayı düşünüyorsunuz ? Ben de benzer bi sistem topluycam ama ekran kartı taksit yaptırmayı düşününce hepsiburadada 24k civarına çıkıyo fiyat
evet bizede taksit lazım ama çok büyük rakamlar var 23k o yüzden peşin alıcaz onu sinerjiden 7 stok kalmış alcaksınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Enermax tr ye yeni geldiği için kimse bilmiyor da küçücük xpg yerine bunu alırdım ben 360mm desteği var argb PSUsu iyi
valla hocam bende arada kaldım ikisinide öneriyorlar xpg nin psusu 80+ bronze diye

evet bizede taksit lazım ama çok büyük rakamlar var 23k o yüzden peşin alıcaz onu sinerjiden 7 stok kalmış alcaksınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla hocam bende arada kaldım ikisinide öneriyorlar xpg nin psusu 80+ bronze diye
Bronze olması kaliteli değil verimli olduğunu gösteriyor ki bronze sertifika zaten %85 verimdi herhalde enermax da %85 vadediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri