Yardım Sistem için son dokunuşlar yardım lazım

hocam zaten 600 bencede olmaz 650 yada 700 yeterli demek istedim çünkü yükseltmek istesen kasa sorun çıkartır 350 400de harcasa 200 300w boşta kalması iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu benim seçtiğim hocam zaten bende iyi buldumda arkadaş psusu biraz kötü dedi sizce?
Fiyatına göre daha iyisi yok enermaxta güvenilir bir marka zaten psu konusunda da.Sadece sertifikası olmamasından dolayı biraz daha fazla elektrik harcar ama siz fark etmezsiniz zaten.

anladım siz xpg 650w 80+ bronzeyi kullandınızmı kullandıysanız ve memnunsanız onu alayım
Kyberi diyorsanız o da kalitelidir ben kullanmadım kendim ama forumda çokça tavsiye ediliyor.Tek önerim almışken 750-850w alsanız daha iyi olabilir ileride küçük upgradeler yaparken sıkıntı olmasın diye

Fiyatına göre daha iyisi yok enermaxta güvenilir bir marka zaten psu konusunda da.Sadece sertifikası olmamasından dolayı biraz daha fazla elektrik harcar ama siz fark etmezsiniz zaten.

Kyberi diyorsanız o da kalitelidir ben kullanmadım kendim ama forumda çokça tavsiye ediliyor.Tek önerim almışken 750-850w alsanız daha iyi olabilir ileride küçük upgradeler yaparken sıkıntı olmasın diye
hocam sistem 350 400 kullanıyor max o yüzden

enermax dahamı iyidir 700w

hocam sistem 350 400 kullanıyor max o yüzden

enermax dahamı iyidir 700w
Sertifika yüzünden kağıt üstünde xpg daha iyi diyebiliriz ama enermaxta hiçbir sıkıntı çıkarmaz kalitelidir.

Geri