Yok pek dengeli olmamış daha güzel bişey çıkabilirdiHocam darboğaz tam olarak neye oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok sağolun hocam monitörü iptal ettim değiştireceğim 2k bir monitörle sistemi beğendiniz mi
İşlemcisinin,ekran kartına göre yetersiz kalması demek.Ekran kartı yapması gereken görevi tam yapmiyor ve az FPS alıyorsun.Hocam darboğaz tam olarak neye oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok sağolun hocam monitörü iptal ettim değiştireceğim 2k bir monitörle sistemi beğendiniz mi
Hocam bunu almak isterdim ancak ben taksitle aldığım için istediğim yerden istediğim sistemi alamıyorum o yüzden kendim topladım monitör haklısınız rx6900xt için fazla ama ekran kartını rx6700xt olarak değiştirdim ama ekran kartı kutusu açıl geldi geri iade edeceğim umarım sorun yaşamam şu hale bakBELA-3080 / INTEL i5-12400F/ ASUS GeForce TUF RTX 3080 GAMING OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BELA-3080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Dostum bunu al, yanına da 2k monitör al. Ha ille de kendim toplayacağım dersen de monitör olarak samsung g3 alma.
Hocam bunu almak isterdim ancak ben taksitle aldığım için istediğim yerden istediğim sistemi alamıyorum o yüzden kendim topladım monitör haklısınız rx6900xt için fazla ama ekran kartını rx6700xt olarak değiştirdim ama ekran kartı kutusu açıl geldi geri iade edeceğim umarım sorun yaşamam şu hale bak
Sağolun hocam teşekkür ederim yardımınız içinGeçmiş olsun. Monitör olarak da VG27AQZ olabilir, aklında bulunsun.