Sorular kolay değildi ama günümüzde piyasa da zor kaynakta vardı. Arada çok zor sorular olsa da genel olarak çözülen sorular vardı. Bunu 2021 le karşılaştıran öğrenciler abartıyor. Sınavın ayarında olduğunu düşünüyorum kolay olunca bir anlamı kalmıyor milyonlarca insan giriyor bu sınava. Matematik adına yorumum bu şekilde. Fen genelde her sene benzer oluyor. Mat yapan öne geçer yani. Sıralamalar 2021 gibi gelmez imkansız o ama 2023 gibi de olmaz. 2019-2022 arasında 2019 a daha yakın gelir belki. Tabi diğer insanlar ne yapmış bilemiyorum bir veri olsa yorumlaması kolay olur.Abartma soruların zorluğu mu yoksa öğrenci yorumu mu
OlmazKitapçığın arkasında ki sayfaları kullanmak ta sorun var mıydı ? iptal gibi bir durum söz konusu olur mu ?
knk diyelim ki bi mal o sayfayı kopardı o zaman ?Sorular kolay değildi ama günümüzde piyasa da zor kaynakta vardı. Arada çok zor sorular olsa da genel olarak çözülen sorular vardı. Bunu 2021 le karşılaştıran öğrenciler abartıyor. Sınavın ayarında olduğunu düşünüyorum kolay olunca bir anlamı kalmıyor milyonlarca insan giriyor bu sınava. Matematik adına yorumum bu şekilde. Fen genelde her sene benzer oluyor. Mat yapan öne geçer yani. Sıralamalar 2021 gibi gelmez imkansız o ama 2023 gibi de olmaz. 2019-2022 arasında 2019 a daha yakın gelir belki. Tabi diğer insanlar ne yapmış bilemiyorum bir veri olsa yorumlaması kolay olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmaz
2022 ile alakası falan yok sınavın bu aradaSorular kolay değildi ama günümüzde piyasa da zor kaynakta vardı. Arada çok zor sorular olsa da genel olarak çözülen sorular vardı. Bunu 2021 le karşılaştıran öğrenciler abartıyor. Sınavın ayarında olduğunu düşünüyorum kolay olunca bir anlamı kalmıyor milyonlarca insan giriyor bu sınava. Matematik adına yorumum bu şekilde. Fen genelde her sene benzer oluyor. Mat yapan öne geçer yani. Sıralamalar 2021 gibi gelmez imkansız o ama 2023 gibi de olmaz. 2019-2022 arasında 2019 a daha yakın gelir belki. Tabi diğer insanlar ne yapmış bilemiyorum bir veri olsa yorumlaması kolay olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmaz
Koparmayı nasıl başardın ? bir şey olacağını zannetmiyorum itiraz durumunda inceleniyor ama o kopardığın sayfa umarım kitapçığın içindedir.knk diyelim ki bi mal o sayfayı kopardı o zaman ?
Alakası var demedim sıralama olarak aralarında olma ihtimali var dedim. 2019 daha yakın olur muhtemelen.2022 ile alakası falan yok sınavın bu arada