Toplan Mezun Tayfa .

+3mü toplam 3 mü
Post automatically merged:

Sayısalcı olunca sos 2 çözsen etkisiz değil mi
nasıl etkisiz hocam anlamadım, o kadar zordu ki sayısaldan vazgeçip birden ea cı oldum

Beklediğimden zor geldi ama mezuna kalmayı düşünmüyorum ben. Bakalım sonuç ne gelicek şimdi bir şey demek çokta doğru değil.

nasıl etkisiz hocam anlamadım, o kadar zordu ki sayısaldan vazgeçip birden ea cı oldum
Sayısal öğrencisi eşit ağırlık çözerse o soruların sonuca etkisi yok diye biliyorum

Sayısal öğrencisi eşit ağırlık çözerse o soruların sonuca etkisi yok diye biliyorum
hocam benim sayısal yada ea oldugunu nasıl biliyor ki sınava girerken bir şey belirtmiyoruz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
aga ben de o zaman analizimi yapayım artık

valla arkadaşlar ilk olarak ummadık taş yarar baş gerçekten sosyalim içler acısı halde neden herkes zor diyor anlamadım ama türkçe ve matematik gayet basitti hiç bir şey bilmeden 7,5N yaptım matematikten sadece fenden 2,5N Allah bereket versin

AYT matematik dilci kökenli olduğum için sadece a*b+c=21 sorusunu yapıp geçtim dilci olmama rağmen gene 3 tane ayt fen işaretledim,geri kalan tamamiyle çerez soruydu insanlar neden zordu diyor anlamıyorum

dilci olmama rağmen EA dan hazırlandım gene de zorla YDT e soktular hiç çalışmadan hepsini işaretledim

Sayısal puan için ayt fen ve mat gerek
Ea için edebiyat ve mat gerek. Aslında otomatik olarak mat çözseniz bile sadece iki alanda da sıralamanız olur. Ek olarak sınavın abartıldığını düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
sınav sayısal açısında bence iyi çalışan öğrenciler için güzel bir sınav, ön sıralarda pek yığılma olmaz. matematikte 9 10 seçici soru varmış.

sınav sayısal açısında bence iyi çalışan öğrenciler için güzel bir sınav, ön sıralarda pek yığılma olmaz. matematikte 9 10 seçici soru varmış.
Birkaç matematikçi hocamı aradım bu sınav bizide şaşırttı dedi

Sınav bitti sahalara geri döndük hocam.
Mezunlara başarılar ben o krediyi kullandım :D

Yusuf yusufum

Sayısal puan için ayt fen ve mat gerek
Ea için edebiyat ve mat gerek. Aslında otomatik olarak mat çözseniz bile sadece iki alanda da sıralamanız olur. Ek olarak sınavın abartıldığını düşünüyorum
Abartma soruların zorluğu mu yoksa öğrenci yorumu mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,522
Üyeler
190,923
Son üye
Justerini & Brooks
Geri