Neler Yeni

Toplanan 100 Milyar TL ile kaç bina yapılır ?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Ben balkondan atlamayı düşünüyorum ama ywmwz heeha2. Kattayım çıkışa koşabilirmiyim sence merdivenlerden
Valla biz binanın en tepedeyiz olmadı balyozla kırıp kaçarız bir şekil :D
Hocam bence siz direkt zıplayın öyle yaşama olasılığınız daha yüksek 😅

yauab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
termus
Merak ettiğim bir konu acaba 1 binanın maliyeti ne kadar. Eğer ki 1 bina maliyeti 5 milyon TL ise 100 Milyar TL ye 20.000 Bina yapılır.

Yıkılan 200.000 Binanın yanında bu rakama 20.000 bina bana az geldi izlerken bu paraya marmara da yenilenir diyordum.

Ben mi yanlış hesapladım yoksa doğru mu bu yazdıklarım
hocam yanlış hesaplıyosunuz devlet yapıcak bu evleri kar payı olmadan 20000den çok daha fazla ev yapılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Valla biz binanın en tepedeyiz olmadı balyozla kırıp kaçarız bir şekil :D
Hocam bence siz direkt zıplayın öyle yaşama olasılığınız daha yüksek 😅
En tepedeyseniz ilk çıkarılacak kişiler olursunuz zaten bizim ev yıkılsa üstüme 5 kat gelicek bi tane çocuğun konuşmasını duydum 5.kattaymış deprem başlamış koşmuş balkona atlayamam demiş 2. Kata kadar koşmuş bina çökmüş oyalanmasa belki çıkardı binadan o 5.kattan 2 ye iniyosa ben 2 den 0 hayli hayli inerim ama mesela babam benim kadar hızlı koşamaz annem o kadar hızlı koşamaz ona üzülüyorum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
En tepedeyseniz ilk çıkarılacak kişiler olursunuz zaten bizim ev yıkılsa üstüme 5 kat gelicek bi tane çocuğun konuşmasını duydum 5.kattaymış deprem başlamış koşmuş balkona atlayamam demiş 2. Kata kadar koşmuş bina çökmüş oyalanmasa belki çıkardı binadan o 5.kattan 2 ye iniyosa ben 2 den 0 hayli hayli inerim ama mesela babam benim kadar hızlı koşamaz annem o kadar hızlı koşamaz ona üzülüyorum
Sanmıyorum be hocam 10 saniyede patır patır giden binalar var hem belki balkondan atladınız diyelim bina üstünüze çökse herhalde ilk gidicisiniz
Asansör yok bizde tam bir işkence 5 kat 🥵 ama artık meyvasını yeriz depremde😉

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Merak ettiğim bir konu acaba 1 binanın maliyeti ne kadar. Eğer ki 1 bina maliyeti 5 milyon TL ise 100 Milyar TL ye 20.000 Bina yapılır.

Yıkılan 200.000 Binanın yanında bu rakama 20.000 bina bana az geldi izlerken bu paraya marmara da yenilenir diyordum.

Ben mi yanlış hesapladım yoksa doğru mu bu yazdıklarım
Yine 128.000.000.000 Milyar dolar yapmıyor ;)

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bence dahada geç olmadan istanbula yatırım yapılmalı yoksa canımı kurtarmanın tek yolu camdan atlamak gibi gözüküyor deprem anında
Atlasan üstüne bina düşer.
Çünkü binalarda dip dibe ve biçimsiz

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
Toki masrafını düşünün 2+1 90m2 3+1 120m2 gibi 5 kat 20 daire den 5000 bina yapılır o para ile tahmini olarak yarısı karşılanır. 99 depreminde olduğu gibi öncelik 2 3 vb gibi fazla dairesi olana verilir.

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Efe Benzil
Hocam ben 16. Kattayim üşenmeden binanın 2. Kata kadar çökmesinimi bekleyeceğim?

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
Top Bottom