Merhaba,
Bilen bilmeyen yardımcı olabilirse sevinirim. Elimdeki mevcut parçaları yazmaktayım sizlere. İstediğim, hem aynı anda hem de bağımsız şekilde kasada bulunan fanları ve bütün RGB'leri yazılım ve Hub kumandasından kontrol etmek istiyorum. Mümkünse tabii. Araştırma yaptım fakat biraz çıkmaza girdim. Multi channel controller vs. nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
ASUS ROG STRIX 1200W +80 Platinum PSU.
MSI X870E MAG Edge Ti Wi-Fi anakart.
Sapphire 7970 XT Nitro+ ekran kartı.
G.Skill 48x2 96 GB DDR5 RAM.
Samsung 2 TB SSD.
AMD Ryzen 7 9800X3D işlemci.
Arctic Liquid Freezer 3 RGB 360mm soğutucu.
Sıvı soğutma boruları için ekstra RGB boru.
Anakart 24 pin Lian Li Wireless strimer RGB kablo.
Lian Li LANCOOL II'ı kasa ön panel 140mm 3 adet RGB fan.
+Olarak ileride veya toplama esnasında da yapılabilir ekran kartı altına kasa tabanına 3 adet daha RGB fan eklenebilir.
Atmış olduğum linkte bir şey buldum. Alan kullanan eden var mıdır bilmiyorum.
https://global.microless.com/produc...dk301-16/?currency=usd&utm_source=chatgpt.com
Bilen bilmeyen yardımcı olabilirse sevinirim. Elimdeki mevcut parçaları yazmaktayım sizlere. İstediğim, hem aynı anda hem de bağımsız şekilde kasada bulunan fanları ve bütün RGB'leri yazılım ve Hub kumandasından kontrol etmek istiyorum. Mümkünse tabii. Araştırma yaptım fakat biraz çıkmaza girdim. Multi channel controller vs. nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
ASUS ROG STRIX 1200W +80 Platinum PSU.
MSI X870E MAG Edge Ti Wi-Fi anakart.
Sapphire 7970 XT Nitro+ ekran kartı.
G.Skill 48x2 96 GB DDR5 RAM.
Samsung 2 TB SSD.
AMD Ryzen 7 9800X3D işlemci.
Arctic Liquid Freezer 3 RGB 360mm soğutucu.
Sıvı soğutma boruları için ekstra RGB boru.
Anakart 24 pin Lian Li Wireless strimer RGB kablo.
Lian Li LANCOOL II'ı kasa ön panel 140mm 3 adet RGB fan.
+Olarak ileride veya toplama esnasında da yapılabilir ekran kartı altına kasa tabanına 3 adet daha RGB fan eklenebilir.
Atmış olduğum linkte bir şey buldum. Alan kullanan eden var mıdır bilmiyorum.
https://global.microless.com/produc...dk301-16/?currency=usd&utm_source=chatgpt.com