Neler Yeni

Toplayacağım Render Kasasını Güncel Hali - Fiyatı Nasıl Aşağı Çekebilirim?

dithyramb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Memo Demir
Bütçe
30000
Merhabalar, Mimari render programları ve oyun oynamak için toplamak istediğim kasa bu şekilde sistemi fiyatı arttırmadan iyileştirebilmek için bir tavsiyeniz olur mu? herhangi bir hata yapıyor muyum? Fiyatı düşürebilmek için 2.el daha düşük bir ekran kartı alacağım sanırım ne önerirsiniz?

Anakart: Colorful Battle AX B650-M Anakart
İşlemci: AMD Ryzen 9 7900 12 Çekirdek
Ekran Kartı: 2.el PALİT RTX3080
Ram: Patriot Viper Venom 16GB 6000mhz (bütçe kısıtlı ilerde arttıracağım.)
SSD: Samsung Evo 970 1TB
İşlemci Soğutucu: Thermalright Peerles Assassin 120 SE ARGB İşlemci Soğutucu
Kasa: Segotep Brave W1 Siyah 750W

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Hocam render için sistem kurup hava soğutucu takıp neden akvaryum kasa kullanıyorsunuz? Vento kasalara bakabilirsiniz.

dithyramb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Memo Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam render için sistem kurup hava soğutucu takıp neden akvaryum kasa kullanıyorsunuz? Vento kasalara bakabilirsiniz.
Vento kasalar gözüme çok çirkin geliyor hele ki 3-4bin fiyat bandında olanlar çok kötü gerçekten. Sizin tavsiye ettiğiniz nispeten daha iyi olan bir kasa varsa bakabilirim. Hava soğutucuyu da bütçeden kaynaklı alıyorum.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Vento kasalar gözüme çok çirkin geliyor hele ki 3-4bin fiyat bandında olanlar çok kötü gerçekten. Sizin tavsiye ettiğiniz nispeten daha iyi olan bir kasa varsa bakabilirim. Hava soğutucuyu da bütçeden kaynaklı alıyorum.
Akvaryum kasalar hava akışını azaltır hocam. Vento tavsiye etmemin asıl sebebi FSP PSU'lara sahip olmaları. Ekran kartında da 3070Ti'lara bi göz gezdirin belki iyi bir şeyler vardır.

dithyramb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Memo Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akvaryum kasalar hava akışını azaltır hocam. Vento tavsiye etmemin asıl sebebi FSP PSU'lara sahip olmaları. Ekran kartında da 3070Ti'lara bi göz gezdirin belki iyi bir şeyler vardır.
Tavsiye ettiğiniz bir vento kasa var mı 700-750w psu'lu. Şu an 8-10k fiyat bandında ekran kartlarına bakıyorum genelde 3 fanlı olanlara bakıyorum. Güvenilir denk gelmedim henüz.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Tavsiye ettiğiniz bir vento kasa var mı 700-750w psu'lu. Şu an 8-10k fiyat bandında ekran kartlarına bakıyorum genelde 3 fanlı olanlara bakıyorum. Güvenilir denk gelmedim henüz.
Vento kasalar pahalanmış hocam :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,728
Üyeler
165,580
Son üye
FeaRMe
Top Bottom