Toplu Halde Bu Parçalar Kaç Para Eder?

Antonio Montana

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333
Selamlar dostlar. Parçaları aşağıya yazdım. Bunların toplu halde ederi nedir bilenler yazarsa memnun olurum.
i5 11400F
ID-Cooling SE 214 XT
Crucial Ballistix 16GB (2×8) DDR4
Biostar H510 M/E 2.0
Darkflash Aquarius Mesh
Aigo 650W 80+ Bronze

Sıfır halde 15.000₺'den daha ucuza toplayabiliyorsunuz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6500₺'ye satabilitsiniz bence. Ben olsam bu parçaları 6500₺'den yukarıya almazdım şahsen.

Cevabım sizi memnun etmedi galiba... Ama malesef ki gerçekçi fiyat bu, hatta bu fiyata çok iyimser bile diyebiliriz.

6500₺'ye satabilitsiniz bence. Ben olsam bu parçaları 6500₺'den yukarıya almazdım şahsen.

Cevabım sizi memnun etmedi galiba... Ama malesef ki gerçekçi fiyat bu, hatta bu fiyata çok iyimser bile diyebiliriz.
Yok memnun etmemesinden değil. Farklı görüşler de almak istedim. Teşekkürler.

Selamlar dostlar. Parçaları aşağıya yazdım. Bunların toplu halde ederi nedir bilenler yazarsa memnun olurum.
i5 11400F
ID-Cooling SE 214 XT
Crucial Ballistix 16GB (2×8) DDR4
Biostar H510 M/E 2.0
Darkflash Aquarius Mesh
Aigo 650W 80+ Bronze
6 6500 gibi hesapladım bende sen yine 7 yazarsın inersin fiyatta yada yalan indirim yapmayım dersen 6 ya koy gider ztn uğraşmak istemiyorsan

6 6500 gibi hesapladım bende sen yine 7 yazarsın inersin fiyatta yada yalan indirim yapmayım dersen 6 ya koy gider ztn uğraşmak istemiyorsan
7000'e çok zor satar hocam, parçaların ikinci el fiyatlarına bakmadım, daha da ucuz olabilirler bile. Benim tavsiyem 6500'e koymanız pazarlık payıyla 6000 yapmanız.

öyle öyle bir ekran kartı koysan 3060 12gb bile koysan 7 8k fiyatları bunu satsa misal 7 k desen 14k o zaman kurtara bilir orta halli pc olarak daha üstüne imkansız olur adamlar ztn daha iyilerini toplar diye düşünüyorum

Geri