Üzerine çok basmamaya çalış bende nası vardı ayakkabı giyince bide çok kötü acıyodu.koronadan dolayı hastanelerden çekiniyorum ondan dedim tecrübeli arkadaşımız varsa yol yordam gösterir bir kaç egzersiz ile ağrısını dindiriyorum ama nereye kadar
bir şey olmaz hiç bir yerlere dokunma dokunduğun zaman kolonya ile sil ben gidiyorumkoronadan dolayı hastanelerden çekiniyorum ondan dedim tecrübeli arkadaşımız varsa yol yordam gösterir bir kaç egzersiz ile ağrısını dindiriyorum ama nereye kadar
Bende vardı dostum basket oynarken acayip bir şekilde yaşıyordum benimki kendiliğinden geçti ama sana şöyle söyleyeyim kesinlikle doktora git. Bu önemsenmeyecek bir konu değil gerçekten çok büyüyebiliyor benim babamda da oldu kesinlikle gitmelisin.Sol topuğumda ağrı var sabahları üzerine basmak çok zor oluyor. sol dizimede vuruyor ağrısı.. bu durumu yaşayan arkadaşlar nasıl bir yol izledi nasıl bir tedavi yöntemi seçti kendine yardımcı olabilir misiniz ?
Babanın durumu nasıl şuan peki ?Bende vardı dostum basket oynarken acayip bir şekilde yaşıyordum benimki kendiliğinden geçti ama sana şöyle söyleyeyim kesinlikle doktora git. Bu önemsenmeyecek bir konu değil gerçekten çok büyüyebiliyor benim babamda da oldu kesinlikle gitmelisin.
bende de olmuştu nasır çıktı sonra ama seninki aynısı olmayabilir doktora gitSol topuğumda ağrı var sabahları üzerine basmak çok zor oluyor. sol dizimede vuruyor ağrısı.. bu durumu yaşayan arkadaşlar nasıl bir yol izledi nasıl bir tedavi yöntemi seçti kendine yardımcı olabilir misiniz ?
Tedavi oldu şuan iyi.Babanın durumu nasıl şuan peki ?