Neler Yeni

Torent Güvenlimidir ?

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Torentten bir şeyler indirmek istiyorum ama nette okuduğum kadarıyla benim bilgisayarımdan da başkaları indiriyormuş herhalde. Bunun bir zararı var mıdır en güvenli nasıl kullanabilirim acaba. Bir de asıl merak ettiğim benim laptopum var ben torenti laptop dan indirsem en kötü ihtimali bile düşünsek karşıdaki kişi sadece benim laptopuma mı bir saldırı yapabilir yoksa aynı internete bağlanan asıl kullandığım masaüstüne de saldırabilir mi ? Eğer en fazla laptop a bir zarar gelirse çok sıkıntı değil çünkü laptop da çok önemli bilgilerim yok ama masaüstüne de bir zarar verme durumu olursa bunu nasıl engelleyebilirm ?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
torrent güvenlidir ama korsan oyun indirmeyin günah hocam.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Virüs olasılığı çok yüksek. Eğer oyun indirecekseniz, korsan indirmenizi önermem.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Torrent en güvenilir indirme protokolüdür, ama içinden indireceğiniz şeyler zararlı yazılım içerebiliyor.

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs olasılığı çok yüksek. Eğer oyun indirecekseniz, korsan indirmenizi önermem.
Virüs yoksa başka bir sıkıntı olmaz demi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Torrent en güvenilir indirme protokolüdür, ama içinden indireceğiniz şeyler zararlı yazılım içerebiliyor.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Hayır olmaz ama indirdikten sonra seed bırakmayın.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil

Başka bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Torentten bir şeyler indirmek istiyorum ama nette okuduğum kadarıyla benim bilgisayarımdan da başkaları indiriyormuş herhalde. Bunun bir zararı var mıdır en güvenli nasıl kullanabilirim acaba. Bir de asıl merak ettiğim benim laptopum var ben torenti laptop dan indirsem en kötü ihtimali bile düşünsek karşıdaki kişi sadece benim laptopuma mı bir saldırı yapabilir yoksa aynı internete bağlanan asıl kullandığım masaüstüne de saldırabilir mi ? Eğer en fazla laptop a bir zarar gelirse çok sıkıntı değil çünkü laptop da çok önemli bilgilerim yok ama masaüstüne de bir zarar verme durumu olursa bunu nasıl engelleyebilirm ?
Hocam virustotal.com üzerinden o sitenin urlsini dosyasını filan taratabilirsiniz herhangi bir sorun ile karşılaşıldığında sizi uyarıyor site.

Top Bottom