Torima TK-06 Mekanik Rgb Işıklı Kablolu Q Klavye Siyah 283 tl

bu al satcilar kadar embesili yok 200 tane almak nedir en az 1000 kisinin alacagi klavye vardi isiniz gucunuz bir yerlerden para kopartmak halka gecirmek yarin bir gun burda 180 tane klavye alan adam ekran karti fiyatlari artinca isyan eder ama.

bu al satcilar kadar embesili yok 200 tane almak nedir en az 1000 kisinin alacagi klavye vardi isiniz gucunuz bir yerlerden para kopartmak halka gecirmek yarin bir gun burda 180 tane klavye alan adam ekran karti fiyatlari artinca isyan eder ama.
hocam tahminimce apex konularından vs ötürü ironi yapılmış ciddiye almana şaşırdım.

Arkadaşlar kargo geldiğinde farklı durumlara karşı kargolarınızı video ile açınız.
Güvenilir bir satıcıya benzemiyor 3/1 fiyatına yanlışlıkla düşürmüş olabilir.
Dün baktığımda bir çok ürün görürken şuan sadece Torima marka 2 adet ürün(saat) görüyorum

Ekler

• 1731057030710.png
    1731057030710.png
    37.4 KB · Hit: 104
Bende var arkadaşlar bu klavyeden oldukça iş görüyor şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım 4 ay gibi bir süre oldu. Hepsiburadadan 800tlye almıştım
bu fiyattaki bir üründen beklentim yok ama kullandığın için sorayım istedim;

klavyede anti-ghosting var mı?
klavyenin yazılımı var mı?

hiçbir satış sitesinde veya ilanında detay yok, belki sendeki kutunun üzerinde yazıyordur.
hatta kutunun sağını solunu foto çekip koysan incelesek :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az önce iptal maili geldi şu şekilde bir durum varmış
benimki kargoda, varış şubesinde görünüyor, kısa sürede dağıtıma çıkar. "kolay gelsin" firması ile göndermişler. 1 adet satın almıştım.
sen acaba çok ürün aldığın için stok problemi mesajı yazmış olabilirler mi? 20 adet aldım 50 adet aldım yazanlar var.

bu fiyattaki bir üründen beklentim yok ama kullandığın için sorayım istedim;

klavyede anti-ghosting var mı?
klavyenin yazılımı var mı?

hiçbir satış sitesinde veya ilanında detay yok, belki sendeki kutunun üzerinde yazıyordur.
hatta kutunun sağını solunu foto çekip koysan incelesek :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benimki kargoda, varış şubesinde görünüyor, kısa sürede dağıtıma çıkar. "kolay gelsin" firması ile göndermişler. 1 adet satın almıştım.
sen acaba çok ürün aldığın için stok problemi mesajı yazmış olabilirler mi? 20 adet aldım 50 adet aldım yazanlar var.
Yok hocam 1 adet almıştım, fiziki olarak kargo şirketine teslim edilmemiş dedi. Sadece kargo ataması yapılmış o yüzden öyle görünmüş dediler. Sizde de aynı muhabbet olabilir.

Listelemelerde ürün çok satanlarda 1. Sıraya yükseldi.
Tüm siparişleri iptal ederler. Para iadeleri yapılır.
Stokta olmadığı içinde konudan bir haber klavye alacak kişiler bu klavyeyi listelerine ekler.
Stok gelir stok açılış fiyatı 900₺ olur.
Aaaaaa 900₺ mekanik %60 klavye hem de çok satanlarda 1. sırada deyip satın alırlar.

Geri