ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,870
hocam tahminimce apex konularından vs ötürü ironi yapılmış ciddiye almana şaşırdım.bu al satcilar kadar embesili yok 200 tane almak nedir en az 1000 kisinin alacagi klavye vardi isiniz gucunuz bir yerlerden para kopartmak halka gecirmek yarin bir gun burda 180 tane klavye alan adam ekran karti fiyatlari artinca isyan eder ama.
hocam ciddi ciddi alanlar var amahocam tahminimce apex konularından vs ötürü ironi yapılmış ciddiye almana şaşırdım.
Az önce iptal maili geldi şu şekilde bir durum varmışKargoya verilmiş benimki
artık amazon da bozdu eskiden 100tl ye satsa bile amazon göndericili olanlar gönderiliyorduAz önce iptal maili geldi şu şekilde bir durum varmış
bu fiyattaki bir üründen beklentim yok ama kullandığın için sorayım istedim;Bende var arkadaşlar bu klavyeden oldukça iş görüyor şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım 4 ay gibi bir süre oldu. Hepsiburadadan 800tlye almıştım
benimki kargoda, varış şubesinde görünüyor, kısa sürede dağıtıma çıkar. "kolay gelsin" firması ile göndermişler. 1 adet satın almıştım.Az önce iptal maili geldi şu şekilde bir durum varmış
Yok hocam 1 adet almıştım, fiziki olarak kargo şirketine teslim edilmemiş dedi. Sadece kargo ataması yapılmış o yüzden öyle görünmüş dediler. Sizde de aynı muhabbet olabilir.bu fiyattaki bir üründen beklentim yok ama kullandığın için sorayım istedim;
klavyede anti-ghosting var mı?
klavyenin yazılımı var mı?
hiçbir satış sitesinde veya ilanında detay yok, belki sendeki kutunun üzerinde yazıyordur.
hatta kutunun sağını solunu foto çekip koysan incelesek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benimki kargoda, varış şubesinde görünüyor, kısa sürede dağıtıma çıkar. "kolay gelsin" firması ile göndermişler. 1 adet satın almıştım.
sen acaba çok ürün aldığın için stok problemi mesajı yazmış olabilirler mi? 20 adet aldım 50 adet aldım yazanlar var.