veneficus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 387
nutella nın kıvamı cıvık banada biraz daha katıNutella der millet ana bence torku banada on basar nutelleya
nutella nın kıvamı cıvık banada biraz daha katıNutella der millet ana bence torku banada on basar nutelleya
Hepsinden daha iyi ve kalitelidir muhtemelenTarım krediden fındık parçacıklı kakaolu krema ye
Sürülebilir çokonat gibi bir şey
Palm yağı yok o yönden iyi, ayçiçek ve pamuk yağı var keşke sadece ayçiçek olsa. Pamuk yağı biraz kalitesiz kalıyor. %40 fındık oranı var. Umarım içeriği aynıdır 1 senedir yemiyorum. Bağımlılık yapıyor diye bıraktım, bu tarz şeyler çok kilo yapıyor ve sivilce çıkarıyor sonuçta :/Hepsinden daha iyi ve kalitelidir muhtemelen
tam ismi neydiPalm yağı yok o yönden iyi, ayçiçek ve pamuk yağı var keşke sadece ayçiçek olsa. Pamuk yağı biraz kalitesiz kalıyor. %40 fındık oranı var. Umarım içeriği aynıdır 1 senedir yemiyorum. Bağımlılık yapıyor diye bıraktım, bu tarz şeyler çok kilo yapıyor ve sivilce çıkarıyor sonuçta :/
Palm yağı olmadığından sıvı yağın birazı üstte birikebiliyor yemeden önce karıştırmak gerekiyor.
Yemeyin hocam bunu , mutant falan olursunuz
Bu hocamtam ismi neydi