Neler Yeni

Torrent den oyun indirmek zararlımı dır?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
crack oyunu türkler oynamıyor ki sadece bunun dil desteğiyle ne alakası var ki. birçok adam zengin olmasına rağmen crack kullanıyor. bunu bir düşünce olarak gören de çok insan var. ayrıca çoğu şirket cracke karşı değildir aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada türkçe dil desteğinin olmaması sadece politik aynı şuanda rusyaya yapılan olaylar gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
crack oyunu türkler oynamıyor ki sadece bunun dil desteğiyle ne alakası var ki. birçok adam zengin olmasına rağmen crack kullanıyor. bunu bir düşünce olarak gören de çok insan var. ayrıca çoğu şirket cracke karşı değildir aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada türkçe dil desteğinin olmaması sadece politik aynı şuanda rusyaya yapılan olaylar gibi.
hocam beni geren konu torrent oynayıp oynamamaları değil gelip burda torrent övmeleri
ben ona para vermem şuna para vermem sadece oyun için değil yazılım ve adobe uygulamalırı da aynı durum var
ekonomik durum belli bunu biliyorum herşeye para veremiyorsun anladım gelip övme git sessizce indir kullan yada oyna
ben alamıyorsam gidip torrent indirmem satın almak için para toplarım
ayrıca politik değil bu olaylar gow , daysgone , gibi oyunlarda türkçe yama uncharted da dublaj gördük . tamamen türkiye de orjinal kültürü olmaması :)

Son düzenleme:

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
değildir ama sadece bazıları çalışmayabilir

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
hocam beni geren konu torrent oynayıp oynamamaları değil gelip burda torrent övmeleri
ben ona para vermem şuna para vermem sadece oyun için değil yazılım ve adobe uygulamalırı da aynı durum var
ekonomik durum belli bunu biliyorum herşeye para veremiyorsun anladım gelip övme git sessizce indir kullan yada oyna
ben alamıyorsam gidip torrent indirmem satın almak için para toplarım
ayrıca politik değil bu olaylar gow , daysgone , gibi oyunlarda türkçe yama uncharted da dublaj gördük . tamamen türkiye de orjinal kültürü olmaması :)
birkaç oyunda olması önemli değil hocam dillere bakarsan türkçeden az konuşulan diller hatta abuk subuk diller bile var emin ol politik olay. yani yapımcı bilerek eklemiyor. torrenti övmek doğru bir şey değil fakat oynayana da bir şey demem. sürekli yeni oyun çıkıyor birazını bile almak istesen sadece aylık binlerce lira oyunlara harcamak lazım. torrenti yapan adamların amacı da bu eşitsizliği kırmak zaten. bir çoğu sosyalist.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Arkadaşlar ben bu oyunları oynamak istiyorum fakat torrent oyun oynamak sisteme zarar verebilir mi?
Yıllardır kullanıyorum en güvenilir sitedir. Doğru linke basarsan bir şey olmaz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom