Neler Yeni

Torrent den oyun indirmek zararlımı dır?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
dostum sana şöyle bilgi vereyim 6 yıldır torrent kullanıyorum senede 1 format atıyorum şu ana kadar ne bir virüs ne bir pcde yavaşlama oldu sadece neyi nerden indirceğini bilmelisin aksi taktirde 2000 doğumlu ve üstü arkadaşlarla bu konuyu konuşursan sana virüs bulaşır der zararlı der çünkü bilmiyorlar. cyperpunk god of war crysiz serisi tom raider bütün serileri torrenten oynarım neden hikayeli oyun sonuçta para vermeye gerek yok. benim için şahsi düşünce.
abi son iki cümlede ciddi misin cidden oyumlara para vermeye gerek yokmu

xpgggci

80+
iyi bir antivirüs programın yok ise geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

emperyalizm değil emek bu babanın hayrına oyun yapmıyorlar
Neyin emeği bu köle muamelesi yapıp 24 saat çalıştırıp aynı ücreti veriyor o yazılımcıya, patronun cebine para verende ne bileyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Neyin emeği bu köle tutup 24 saat çalıştırıp aynı ücreti veriyor o yazılımcıya, patronun cebine para verende ne bileyim
senin verdiğin parayla daha iyi oyunlar üretiliyor . bugün cd project cyberpunk'ı witcher sayesinde yaptı . rockstar'ın büyümesinin sebebi gta
rdr 2 için 300 milyondan fazla harcandı at mekaniği için 1 yıl harcandı , gta 6 için 2 milyardan fazla harcandı
god of war 4 yıl da 300 milyon ile yapıldı , anladın mı fındık sjw

Neyin emeği bu köle muamelesi yapıp 24 saat çalıştırıp aynı ücreti veriyor o yazılımcıya, patronun cebine para verende ne bileyim
oyun sektörü 10-20 dolarla dönen bir pazar değil

xpgggci

80+
senin verdiğin parayla daha iyi oyunlar üretiliyor . bugün cd project cyberpunk'ı witcher sayesinde yaptı . rockstar'ın büyümesinin sebebi gta
rdr 2 için 300 milyondan fazla harcandı at mekaniği için 1 yıl harcandı , gta 6 için 2 milyardan fazla harcandı
god of war 4 yıl da 300 milyon ile yapıldı , anladın mı fındık sjw
Fıstık bana bak hele öyle vurmayla giden b.tan hikayesi olan oyunlara asla para vermem hele o cyberpunk bedavaya CD li versinler yüklersem benim .... Saçma sapan şeyler Halo falan desen anlarımda neyse
GTA zaten Vice ve San dan sonra benim için yok
1000 tane oyun bakarım sadece 1 tane oynarım kıyafet kadar seciciyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
yapıştır gitsin milyonlar kazandırmaya gerek yok kapitalistlere emek hırsızlığı falan diyenlere bakma
yukarda attığı yorumları görüyormusun peki bu adam gerçekten uçmuş
oyun sektörünü 15 - 20 dolarla döndüğünü sanıyor patronun cebine para sokmam diyor
o para patrona gitmeden eriyor zaten

Fıstık bana bak hele öyle vurmayla giden b.tan hikayesi olan oyunlara asla para vermem hele o cyberpunk bedavaya CD li versinler yüklersem benim .... Saçma sapan şeyler Halo falan desen anlarımda neyse
GTA zaten Vice ve San dan sonra benim için yok
1000 tane oyun bakarım sadece 1 tane oynarım kıyafet kadar seciciyim

xpgggci

80+
yukarda attığı yorumları görüyormusun peki bu adam gerçekten uçmuş
oyun sektörünü 15 - 20 dolarla döndüğünü sanıyor patronun cebine para sokmam diyor
o para patrona gitmeden eriyor zaten

Ciddiyim oyunlarda yemek kadar seciciyim öyle hikayesi dingil olan oyun oyun değildir isterse en gerçek efekt olsun Half Life Orjinal CD var bende neden çünkü hikaye mükemmel hemde ilk çıkış yılına ait o CD
Aynı şekilde DC nin orjinal 30 üzeri dergisi mesela
İnek olanı her yerde sağarlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
İnek olanı her yerde sağarlar git cyberpunk dozunu al sen bugünkü
gelmiş hala cyberpunk dozu diye boş yapıyorsun , ben sana oyun ultra mükemmel demedim.ama ben oyunu indirimde 120 lira aldım , 7-8 dolar !!!!
yurtdışında 50 dolara satılıyor oyun , kaldı ki cdprojeckt gibi bir çok firma türkiye için özel fiyatlandırma yapıyor

xpgggci

80+
gelmiş hala cyberpunk dozu diye boş yapıyorsun , ben sana oyun ultra mükemmel demedim.ama ben oyunu indirimde 120 lira , 7-8 dolar !!!!
yurtdışında 50 dolara satılıyor oyun , kaldı ki cdprojeckt gibi bir çok firma türkiye için özel fiyatlandırma yapıyor
Düzenledim tekrar bak senede belki 1 kere sevdiğim oyun denk gelir zaten onuda alırım sevmediğim şeyi bedava bile almıyorum
Jurrasic Park in oyunlarini sevdim mesela veya Age of Empires serisi hastasıyım son çıkanı aldım ki hak eden nadir seylerdendi

6 aydır oyun yüklemedim yıllardır yüklü kalan tek oyun Star wars Bide Halo serileri

Yıllar geçtikçe görüntü güzel ruhları çöp oluyor oyun zamanı 2000 lerdi bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Düzenledim tekrar bak senede belki 1 kere sevdiğim oyun denk gelir zaten onuda alırım sevmediğim şeyi bedava bile almıyorum
Jurrasic Park in oyunlarini sevdim mesela veya Age of Empires serisi hastasıyım son çıkanı aldım ki hak eden nadir seylerdendi
herkesin oyun zevki farklı ne istiyorsan onu oyna . buraya gelip , gow rdr2 witcher 3 cyberpunk gta 5 gibi oyunlara çok kötü hayatta oynamam diyip kötülersen , ben bunlara para vermem dersen , bunlara yıllarını verip ekip çalışması halindeki özellikle gta 6 için 3 binden fazla insana haksızlık etmiş olursun . iyi oyunlar 1 yılda çıkmıyor .

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Türkçe dil desteği neden isteyeyim? Sene olmuş 2022 İngilizce biliyorum. Orijinali savunursun da babanın şirketiymiş gibi savununca cringe oluyorsunuz.
alamıyorsan oynama

Türkçe dil desteği neden isteyeyim? Sene olmuş 2022 İngilizce biliyorum. Orijinali savunursun da babanın şirketiymiş gibi savununca cringe oluyorsunuz.
türkiyedeki herkes ingilizce biliyordu zaten

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom