Neler Yeni

Torrent kullanıp kullanmama konusunda çok kararsızım

Siz olsanız hikayelileri torrentleyip sadece online oyunları ( Squad ve Chivalry 2 gibi ) orjinal al

• Metro Exodus'a 77 TL , Dying Light'a 29 TL gömer alırdım . Orjinal candır

Oylar: 20 54.1%
  • Hikayeli bir oyuna para vermem. Direkt torrentlerdim. O parayla online oyun veya skin alırdım.

Oylar: 17 45.9%

• Oy kullanan toplam üye
    37

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Param var orjinal alıcak ama single oyunlara para vermek nedense koyuyor içimden gelmiyor.

Örneğin Metro Exodus Bundle 77 TL , Dying Light Definitive 29 TL ama veresim gelmiyor. Onun yerine R6 Siege'e skin veya bir tane online oyun alır ömürlük oynarım diyorum ama Metro Exodus ve Dying Lightı da merak ediyorum. Torrent gibi bir avantaj varken single bir oyun bana orjinal olunca ne sunabilir ki diyorum. Evet bu korsancılık .

Siz olsanız hikayelileri torrentleyip sadece online oyunları ( Squad ve Chivalry 2 gibi ) orjinal alır mıydınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
Param var orjinal alıcak ama single oyunlara para vermek nedense koyuyor içimden gelmiyor.

Örneğin Metro Exodus Bundle 77 TL , Dying Light Definitive 29 TL ama veresim gelmiyor. Onun yerine R6 Siege'e skin veya bir tane online oyun alır ömürlük oynarım diyorum ama Metro Exodus ve Dying Lightı da merak ediyorum. Torrent gibi bir avantaj varken single bir oyun bana orjinal olunca ne sunabilir ki diyorum. Evet bu korsancılık .

Siz olsanız hikayelileri torrentleyip sadece online oyunları ( Squad ve Chivalry 2 gibi ) orjinal alır mıydınız ?
Ben koleksiyon şeklinde olsun steam hesabımda bulunup gözüksün diye alma taraftarıyım, indirimleri bekleyip alıyorum genelde

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer

Torrent kullanma (y)
hocam pcde çok önemli bir şey yoksa torren indirilir bence sonra baştan windows temiz kurulum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,560
İsim
Hacı
Dying Light i satın aldım online oynamak için.
Hikayeli oyunları indirmen için site tavsiye edebilirim özelden yazarsanız(!).

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dying Light i satın aldım online oynamak için.
Hikayeli oyunları indirmen için site tavsiye edebilirim özelden yazarsanız(!).

Hocam böyle durumda " Steam " linkini veriyorlar.

Chulchan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran Alagöz
Oynayacağım oyunu ilk önce torrentten indirip oynarım. Beğenirsem para veririm bende böyle bir kasayım 😂

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,560
İsim
Hacı

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Paranız varsa niye Torrent kullanıyorsunuzki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,872
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom