Torrent kullanıp kullanmama konusunda çok kararsızım

Siz olsanız hikayelileri torrentleyip sadece online oyunları ( Squad ve Chivalry 2 gibi ) orjinal al

• Metro Exodus'a 77 TL , Dying Light'a 29 TL gömer alırdım . Orjinal candır

Oylar: 20 54.1%
  • Hikayeli bir oyuna para vermem. Direkt torrentlerdim. O parayla online oyun veya skin alırdım.

Oylar: 17 45.9%

• Oy kullanan toplam üye
    37

sezerbey98

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
597
Param var orjinal alıcak ama single oyunlara para vermek nedense koyuyor içimden gelmiyor.

Örneğin Metro Exodus Bundle 77 TL , Dying Light Definitive 29 TL ama veresim gelmiyor. Onun yerine R6 Siege'e skin veya bir tane online oyun alır ömürlük oynarım diyorum ama Metro Exodus ve Dying Lightı da merak ediyorum. Torrent gibi bir avantaj varken single bir oyun bana orjinal olunca ne sunabilir ki diyorum. Evet bu korsancılık .

Siz olsanız hikayelileri torrentleyip sadece online oyunları ( Squad ve Chivalry 2 gibi ) orjinal alır mıydınız ?

Param var orjinal alıcak ama single oyunlara para vermek nedense koyuyor içimden gelmiyor.

Örneğin Metro Exodus Bundle 77 TL , Dying Light Definitive 29 TL ama veresim gelmiyor. Onun yerine R6 Siege'e skin veya bir tane online oyun alır ömürlük oynarım diyorum ama Metro Exodus ve Dying Lightı da merak ediyorum. Torrent gibi bir avantaj varken single bir oyun bana orjinal olunca ne sunabilir ki diyorum. Evet bu korsancılık .

Siz olsanız hikayelileri torrentleyip sadece online oyunları ( Squad ve Chivalry 2 gibi ) orjinal alır mıydınız ?
Ben koleksiyon şeklinde olsun steam hesabımda bulunup gözüksün diye alma taraftarıyım, indirimleri bekleyip alıyorum genelde

Torrent kullanma (y)
hocam pcde çok önemli bir şey yoksa torren indirilir bence sonra baştan windows temiz kurulum

Dying Light i satın aldım online oynamak için.
Hikayeli oyunları indirmen için site tavsiye edebilirim özelden yazarsanız(!).

Dying Light i satın aldım online oynamak için.
Hikayeli oyunları indirmen için site tavsiye edebilirim özelden yazarsanız(!).

Hocam böyle durumda " Steam " linkini veriyorlar.

Oynayacağım oyunu ilk önce torrentten indirip oynarım. Beğenirsem para veririm bende böyle bir kasayım 😂

Paranız varsa niye Torrent kullanıyorsunuzki?

Geri