Hocam adını duyurmuş birkaç site var 10 senedir 1 tane bile virüs girmedi bu sitelerden tecrübeyle sabit zaten googleda herhangi bir oyunun sonuna indir yaz en yukarlarda çıkıyorlar genelde.Arkadaşlar almak istediğim oyunlar malum çok pahalı torrent kullanmak istiiyorum virüs girermi öneririmisiniz ?
banada atar mısınGenellikle bir şey olmaz ama dikkat etmek lazım en az 50 tane oyun indirmişimdir hiçbirsey olmadı bi tane ses degiştirme programı indireyim dedim bütün sosyal medya hesapları gitti bir tane site atacağım özelden bu sitede herhangi bir sorun yaşamadım aynı zamanda arkadaşlarınla online olarakta girebiliyorsun
alabilirmiyizözele attığım linkle neredeyse tüm oyunları indirirsin ve kurarsın yüklenince kısayol gelmiyor normal olarak gidip dosyalardan exe yi açacaksın eğer dll hatası verirse windovs güvenliğinden karantinaya alınanlardan dll dosyasını geri yükle yap sıkıntı olmadan oyununu oyna
eğer hesap satın alacaksanız ben kabasakal kullanıyorum güzel ve iyi siteGirebilir. Torrent yerine oyun hesabı alın itemsatis vb. yerlerden.
hocam bu linki bende almak istiyorumözele attığım linkle neredeyse tüm oyunları indirirsin ve kurarsın yüklenince kısayol gelmiyor normal olarak gidip dosyalardan exe yi açacaksın eğer dll hatası verirse windovs güvenliğinden karantinaya alınanlardan dll dosyasını geri yükle yap sıkıntı olmadan oyununu oyna